Feljelenti a CÖF a nevét lejárató álklubot

Feljelenti a CÖF a nevét lejárató álklubot

A tegnapi nap folyamán több médium és sajtóorgánum nem ellenőrzött híreket közölt a CÖF-el kapcsolatosan. Ezek a hírek továbbterjedtek a facebookon és a twitteren is. A CÖF-CÖKA vezetősége ezúton jelzi, hogy az álhíreket terjesztő álklubhoz a szervezetnek semmi köze nincs.

 

Gusztustalan, aljas módszernek tekintjük, hogy ál- vagy esetleg önkreált híreket jelentettek meg az érintettek a váci Madách Gimnázium március 15-vel kapcsolatos állásfoglalásának reakciójaként. Az állásfoglalást támadók nem létező CÖF klub nevében írtak alá, és olyan CÖF aktivistaként tüntették fel magukat, akik a CÖF-CÖKA hivatalosan jegyzett önkéntes aktivistái között nem lelhetők fel.

A CÖF-CÖKA nevét lejáratók felelősségre vonása és felkutatása céljából a Váci Rendőrkapitányságon feljelentést teszünk ismeretlen tettesek ellen.

 

A nem ellenőrzött híreket továbbító, sajtóetikát durván sértőket pedig felszólítjuk, hogy az alábbi közleményünket azonnal, önállóan, és nem saját szövegük közé elrejtve jelentessék meg.

 

Hírdetés

Kifejezzük azt a reményünket, hogy a jövőben az érintettek csak ellenőrzött híreket továbbítanak, és minden erővel törekedni fognak az aljas hazugságok népszerűsítésétől.

 

Közlemény:

CÖF Klub kizárólag a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány Kuratóriumának döntése alapján hozható létre, ezért hangsúlyozni kívánjuk, hogy szervezetünk Vácott klubot nem alapított. Megjegyzendő, hogy sem a már létező CÖF Klubok, sem azok tagjai nem bírnak felhatalmazással arra, hogy önállóan a CÖF-CÖKA nevében nyilatkozatot tegyenek.

 

CÖF-CÖKA Vezetősége”

 


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »