Egy német rendőrségi vezető beismeri: a betolakodók azt tesznek, amit akarnak – nemi erőszak, rablás, bántalmazás, kábítószer-kereskedés

Egy német rendőrségi vezető beismeri: a betolakodók azt tesznek, amit akarnak – nemi erőszak, rablás, bántalmazás, kábítószer-kereskedés

Németország sírja tovább mélyül, miközben sem az új megszállók élősködése, sem a jelenlegi kozmopolita politikai elit hazaárulása nem mérséklődik. Mint a közelmúltban részletesebben is bemutattuk, az idegen tömegek – ahogy elődeik is, akik már letelepedtek – az ingyenes ellátásuk ellenére pofátlanul bűnöznek; nőket, gyerekeket erőszakolnak meg (vagy, ha ahhoz túl fáradtak, "csak" panaszkodnak és követelőznek).

A napokban Rainer Wendt, a Német Rendőr Szakszervezet elnöke volt a német N24 televízió vendége a jelenleg aktuális tranzitzónákkal kapcsolatos politikai viták és törvénymódosítások miatt, ahol elismerte: a rendőrség nem bírja a betolakodók általi nemi erőszakok, bántalmazások, vallási harcok terhét.

Az interjú magyar fordítása:

Műsorvezető: Megtiszteltetés, hogy a stúdióban üdvözölhetem a Német Rendőr Szakszervezet elnökét, Rainer Wendtet. Wendt úr, a kabinet nem pazarolta az időt és elfogadta az új menekültügyi törvényeket; elég ez?

Wendt: Nos, először is ez egy jó jel, és azt mutatja, hogy a politikusok tudnak reagálni, de amit én látni szeretnék, az az, hogy a politikusok időben reagálnak. A dolgoknak mindig lángra kell kapniuk, mielőtt bármit is tennének. Mindez már legalább egy éve meg kellett volna történjen, mikor a káosz első jeleit láttuk.

Műsorvezető: Mit ért az alatt, hogy a dolgoknak lángra kell kapniuk?

Wendt: Menekülttáborainkban elszabadult a pokol; a határnál Dél-Németországban, és Bajorországban főleg, már áll a pokol. Kollégáink odalent már le se tudják venni a bakancsaikat. Ez azonban nem csak múlt hét óta vagy múlt hónap óta van így, egész évben így volt. A szövetségi rendőrségünk és a bajorországi rendőrség főleg, illetve más megyék rendőrsége is, már hónapok óta túl van terhelve, és a politikusok úgy tesznek, mintha teljesen meg lennének lepődve, de ez nem lehetséges; senki sincs meglepődve, és már sokkal hamarabb is reagálhattak volna.

Műsorvezető: Hallunk tömegverekedésekről a menekültszállókról, hallunk boltok kirablásáról, mely szintén teher a rendőrségen. Aggódik amiatt, hogy a bűnesetek száma növekedik, mert önök túlterheltek?

Wendt: Természetesen ez egy gond, és három terület van, amit fontolóra veszünk. Az első a menekülttáborok elleni támadások, melyek száma robbanásszerűen megnőtt az elmúlt hónapokban, és a mi feladatunk védeni ezeket a táborokat. Aztán a menekültek között is van bűnözés, konkrétan nők, gyerekek megerőszakolása, nagymértékű erőszak, kriminális viselkedés mint mások kizsákmányolása, rabszolgaként való használata, tapasztaljuk ezeket egyfolytában. Ezek nem csak apró összeszólalkozások, mert összezárva élnek; ezek területi konfliktusok, dominanciaharcok, értem ezalatt, hogy fanatikus vallási csoportok ezek, melyek nem választhatók külön egykönnyen. A biztonsági személyzetünk teljesen túlterhelt. Nincsenek elegen, és nem megfelelően képzettek ehhez.

Műsorvezető: Úgy foglalná össze, hogy ezek a menekültek többnyire nem tisztelik a rendőrséget?

Wendt: Nem, tisztelik a rendőrséget egy szintig, de nem tisztelik a törvénykezésünket. Ösztönösen tudják, hogy törvényeink gyengék, és tudják, hogy nem számít, mennyire rosszul viselkednek, nem lesz semmi következménye neki a menekültstátuszukra. Tulajdonképpen azt tesznek, amit akarnak, és az állam alig reagál. Az állam jogi és politikai része nagyon világossá kéne tegye ezeknek az embereknek már a legelején, hogy ebben az országban nem a saría törvénykezés van érvényben, vagy bármely más vallásé, hanem a német törvények érvényesülnek, és hogy mi készek vagyunk ezeket alkalmazni. Itt nem családi perpatvarokról van szó; súlyos bűntényekről beszélhetünk, és meg kell mutatnunk, hogy akárki is kövesse el ezeket, tulajdonképpen üldözöttből üldöző lesz, akkor a mi törvényeinknek reagálnia kell erre. Ezeket az embereket azonnal ki kell emelni, és ezért a deportáló egységeket újra fel kellene állítanunk. Oda tartoznak ezek az emberek, nincs joguk várni a menekültstátuszuk elbírálására szabadlábon. Lehetséges, hogy börtönben kell majd várják azt.

Műsorvezető: Wendt úr, egy utolsó kérdésem van önhöz. Halljuk újra és újra, hogy a menekülteket külön kéne választanunk vallási vagy etnikai alapon. Gondolja, hogy ez megoldás lehet?

Wendt: Nem, úgy gondolom ez nem elegendő. Ami logika emögött áll, a tehetetlenség jele, elválasztani őket, mely nem is igazán lehetséges; csak vallási alapon is bonyolult. Kit kéne kitől elválasztani? A szunnitákat a síitáktól, a mérsékelt szalafitákat a radikális szalafitáktól? Mikor tulajdonképpen mind az iszlám hit követői, ez egyszerűen nem lehetséges. Az etnikai szétválasztás szintén nem lehetséges. Ha ezt tesszük, tulajdonképpen párhuzamos társadalmakat hozunk létre a menekültek között; nem működik. Azt gondolom, azokat kell megvédeni, akik arra szorulnak, mint a nők, családok, gyerekek, és főleg a keresztények a menekültek között, nekik speciális védelem szükséges az államtól. Ezen túl világossá kell tenni mindenki számára, hogy a német törvények vannak hatályban, és e törvényeket be kell tartatni, akárki, aki megszegi e törvényeket, csak börtönre vagy deportálásra számíthat.

Műsorvezető: Rainer Wendt, a Német Rendőr Szakszervezet elnöke, köszönöm a beszélgetést.

Hogy Németországnál maradjunk: egy kiszivárgott rendőrségi jelentés szerint 2014-ben 38 ezer bűntényt követtek el bevándorlók Düsseldorfban (mely naponta több mint 100). Annak ellenére, hogy ez a három évvel korábbi adatoknak már a duplája, elemzők szerint ez még mindig csak a jéghegy csúcsa, mert a legtöbb eset nem kerül bejelentésre. Ez a cikk egy ilyen esetet ír le, mely egy hónapja történt: két betolakodó próbált lopni egy boltból Freibergben, mikor a biztonsági őr elkapta őket, erőszakosak lettek, és sikerült elmenekülniük. Kis idő múlva visszatértek, ezúttal bozótvágóval és paprikasprével, a személyzetet fenyegetve. Mikor a rendőrség kiérkezett, azokra is rátámadt a két betolakodó; a rendőrök a levegőbe adtak le figyelmeztető lövést. Egyiküket letartóztatták, a másik elmenekült. Pár óra múlva az elfogottat is szabadon engedte a rendőrség vádemelés nélkül, akik másnap reggel ismét visszatértek a boltba a személyzetet fenyegetni. Egy beszámoló szerint az ügyész rendelte el a szabadon bocsátását, mert lopás közben nem volt erőszakos, így az nem minősül rablásnak.

A stuttgarti rendőrség közben több száz gambiai "menekült" bűnözővel hadakozik, akik nyilvánosan árulnak kábítószert a város utcáin, miközben az észak-afrikaiak az őshonos németek zsebelésével vannak elfoglalva. A rendőrség szerint a közeli remstali menekültszállásról minden négy betolakodóból egyet már vádoltak meg lopással.

Hírdetés

Drezdában algériai, marokkói és tunéziai új megszállók tulajdonképpen uralmuk alá vették a Wiener Platz teret. Ott kábítószert árulnak, vagy zsebelnek. A rendőrségi rajtaütések haszontalanok, mert újabb és újabb migráns bűnözők veszik át a megüresedett helyeket.

Berlin kapcsán egy kiszivárgott titkosított rendőrségi beszámolót hozott le a Bild, mely szerint tucatnyi arab klán tartja uralma alatt a város alvilágát. A beszámoló szerint a klánok, melyek kábítószer-kereskedésben, bankrablásban és üzletek rablásában jártasak, egyféle "párhuzamos igazságszolgáltatást" tartanak fenn, melyben egymás között intézik el a problémáikat. Szemtanúkat vagy lefizetve, vagy fenyegetéssel iktatnak ki. A Der Tagesspiegel által kiszivárogtatott rendőrségi beszámoló szerint minden berlini erőszakos bűncselekmény 80%-át nem németek követik el. A Der Spiegel által kiszivárogtatott bizalmas rendőrségi beszámoló szerint pedig Duisburgban egyre nagyobb No-Go Zónák alakulnak ki a rengeteg bevándorló miatt; egész metrókat sajátítanak ki maguknak. A cikk felidézi a fentebb említett Rainer Wendt pár éve tett nyilatkoztát is:

Berlinben, vagy Duisburg északi részén vannak olyan környékek, ahol kollégáink már nem is mernek megállni az autóikkal, mert tudják, hogy egyből 40-50 ember veszi majd őket körül. [Ez egy] szándékos kikezdése az állam hatóságának – támadások, melyeken keresztül a támadók kifejezik megvetésüket társadamunk iránt.

A bűnözőkkel szembeni tehetetlenségük ellenére ügyel arra a figyelmes rendőrség, hogy a betolakodóknak a jó hírét is védelmezze. A detmoldi táborban egy 13 éves lány megerőszakolását hosszasan titkolták, hogy ne segítsék a bevándorlóellenes erőket a betolakodókra rossz fényt vető hírekkel. Ennek tudatában nem meglepő, hogy André Schulz, a rendőrség bűnügyi szövetségének feje szerint a 2014-es szexuális természetű bűnesetek 90%-a nem jelent meg a hivatalos statisztikákban.

 Évek óta az az irányelv, hogy a [német] társadalmat nem kell felvilágosítani a konkrét bűnügyi helyzet felől… Az állampolgárokat hülyére veszik. Ahelyett, hogy el lenne mondva az igazság, [a kormány] kerüli a felelősséget, és ráhárítja azt az emberekre és rendőrökre.

A Brandenburgi Belügyminisztérium által a napokban készített felmérés szerint a betolakodók táboraiban a bűnözés a mindennapok része: erőszak, rongálás, kábítószer. 2010 óta a szászországi rendőrség 1630 bűneset miatt nyomozott menekültközpontokban, és csak ez év első hat havában már tíz gyilkosság történt szászországi migránsotthonokban. A Die Welt által összegyűjtött adatok szerint csak január és június között 164 komoly testi sértés és 184 könnyebb testi sértés történt, beleértve a nemi erőszakot. Szintén a Die Welt jelenti, hogy Hamburgban a rendőrség "kapitulált": tehetetlenek a fiatalkorú bűnöző betolakodókkal szemben, kiket a hatóságok "kíséret nélküli fiatalkorú migránsoknak" nevez.

A fiatalok gyorsan együttműködőkké váltak, többnyire a zsebelés és utcai rablás terén. Betörnek házakba és járművekbe, de a bűneseteket sokszor vandalizmusként vagy illetéktelen belépésként jelentik, mert csak aludni akarnak valahol. A bolti lopás az élelemért mindennapos. Mikor letartóztatják őket, ellenállnak és bántalmazzák a rendőrtiszteket. A fiatalok nem tanúsítanak tiszteletet az állami szervek iránt.

Az NDR beszámolója szerint a városban tavaly 20 ezer pénztárcát loptak el (ez naponta átlagban 55) többnyire észak-afrikai vagy balkáni (albán) bevándorlók. A napokban pedig a Bild arról számol be, hogy ilyen "fiatalkorú" (a képek alapján ez erősen kétséges, de a papírok nélkül érkező betolakodó annyi évesnek vallja magát, amennyinek akarja) bűnözők a Facebookon pózolva gúnyolódnak a töketlen rendőrségen, és büszkén mutogatják zsákmányaikat. Megtudjuk, hogy legalább 150 ilyen új betolakodó "fiatalkorúakból" álló bűnbanda terrorizálja a várost. Okostelefonokat, pénztárcákat, hatalmas összegeket lopnak a minket csótányként elözönlő bűnözők.

Nem ennyire tehetetlen azonban a németországi hatóság, amikor tisztességes németek ellen kell fellépni. Mint korábban arról szó volt már, az egykori kommunista Merkel a zsidó Zuckerbeggel és az ő kívánságára a szintén zsidó és szintén egykori kommunista besúgó Stasi-ügynök Anetta Kahane vezetésével a Netz gegen Nazis (Náciellenes Hálózat) hivatott cenzúrázni a Facebookon elégedetlenkedő, nemzetükért, életterükért, kultúrájukért, vagy egyszerűen csak a gyermekeikért aggódó németeket. Nem csak cenzúrázni, de büntetni is akarnak: a Pegida alapítója, Lutz Bachmann ellen már "faji gyűlöletkeltés" miatt eljárás indult, amiért a fentebb is látható módon bűnöző betolakodókat szemétnek és söpredéknek nevezte. Csúnyát mondani a németellenes hatalom által védett megszállókra pedig megérdemli a hatósági fellépést – miközben ezek az idegen tömegek erőszakolják, kizsákmányolják, kábítószerekkel fertőzik a németeket a rendőrség alkalmatlansága vagy tehetetlensége miatt. 

Jelenlegi állás szerint a "rasszista" véleménybűnöző német különböző büntetéseket kaphat, például pénzbüntetést, de adott esetekben, ha azt a cenzorok úgy ítélik meg, akár a gyermekeit is elvehetik a nem eléggé politikailag korrekt eretnektől, számol be róla a Deutsche Anwaltauskunft. A Bild cikke szerint már volt, akit 4800 euróra (közel másfél millió forint) büntettek internetes "idegenellenes" hozzászólása miatt; ha nem fizet, négy hónapra börtönbe kell vonulnia. Kahane besúgó múltja ki tudja, hány tisztességes német ember és család életét tette tönkre. Évtizedekkel később, a jelenlegi zsidó elit számára nagyon is kedvező légkörben persze nem meglepő, hogy még mindig ő akarja tönkretenni mai tisztességes, nemzetükért aggódó németek életét, tőlük akár a gyermekeiket is elvenni. Nem lenne újdonság ez, emlékezhetünk pár éve egy másik zsidó gyarmatból, Angliából érkezett ilyen hír, mikor egy UKIP-párttagtól vettek el nevelt gyerekeket, mert a párt "bevándorlóellenes", tehát "rasszista".

Mialatt véleménybűnözőket cenzúráz és büntet a német(ellenes) politikai elit zsidó irányítás alatt, a kulturális, etnikai szétbomlasztásra ítélt németek gyerekeivel pucoltatják ki a sáskahad mocskát a táboraikban, akikre egyúttal főznek is az iskolás 13-14 éves német gyerekek, illetve az ágyaikat teszik rendbe, adományozott ruhákat rendszereznek. Lübeck városában "gyakorlat" gyanánt kötelezte az elmeháborodott iskolavezetés a diákokat minderre. A Facebookon tette közzé mindezt az egyik felháborodott szülő, mellékelve az erről szóló levelet (aki még akár börtönben, vagy gyermek nélkül is végezheti, ha túl sokat panaszkodik). A hozzászólások között egy szülő elmondása szerint gyermekét arra kérték, vigyen ajándékot is magával. Tekintve, hogy ezek a betolakodók előszeretettel (és statisztikailag felülreprezentáltan) hajlamosak gyermekeket, fiatal lányokat erőszakolni, illetve tekintve, hogy egy pockingi iskola arra kérte diákjait, hogy saját érdekükben kezüket, lábukat elfedő ruhában jöjjenek iskolába, mert menekülttábor van az iskola mellett, vagy mivel köztudott (és több hivatalos szerv által is elismert), hogy e táborokban ezek a nyomorultak egymás gyermekeit, asszonyait erőszakolják, azokat pénzért árulják a többi táborlakónak, a sarokba, vagy konkrétan a kíséret nélkül lévő nőkre vizelnek, világos, mennyire degenerált és felelőtlen dolog odaküldeni a diákokat – nem beszélve arról, hogy saját hazájukban németek gyermekei ne legyenek cselédeik a betolakodóknak.

Mindezek ismeretében nem is meglepő, hogy egyesek, mint a napokban szírek egy csoportja, olyannyira elpofátlanodtak, hogy egy berlini kormányzati szervet perelnek, amiért az nem regisztrálja őket elég gyorsan, és heteket kell várni, amíg megkapják a juttatásokat mint költőpénz vagy lakhatás, számol be róla a Deutsche Welle. Nekik ugyanis jár a német adófizetők pénze. Logikus következménye ez annak, hogy a németellenes politikai légkör, melyben vezető (egykori kommunista) zsidó politikusok, mint Gregor Gysi, vigyorogva örülhet a németek csökkenő születésszámának és lassú sorvadásának, miközben a beáramló idegeneket segíti, melyben ahelyett, hogy gyermekeiket, asszonyaikat megerőszakoló, élősködő, követelőző idegeneket kivágná az országból, azzal van elfoglalva a hatóság (egy zsidó cenzorral az élen), hogy németeket hurcoljon meg hazafias véleményükért. Egy ilyen elzsidósodott légkörben az új paraziták is csak arrogánsabbak lesznek.

Mint azt már alaposabban vizsgáltuk a Kuruc.info oldalain (lásd írásaimban itt és itt), a nemzetközi zsidóság, a civilektől a politikusokon át a nyomásgyakorló szervezetekig támogatják Európa átformálását az idegen beáramlás által, mely a fehér ember vérkeringésébe bejutva végzetes etnikai méreg hosszú távon. A napokban Feldmájer Péter nyafogott és sajnáltatta a zsidókat, amiért az új betolakodók akár antiszemiták is lehetnek – persze őt sem az európai ember és civilizáció sorsa aggasztja. Közben pár hete jelentetett meg a Zsidó Világkongresszus hivatalos oldala egy közleményt, melyben mind a Mazsihisz, mind a MAOIH (Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség) üdvözli hazánk és Európa elárasztását idegenekkel. A Mazsihiszhez köthető zsidó csoportok másfél millió forintnyi összeget gyűjtöttek össze a betolakodókat segítendő, amint arról a hivatkozott írásomban már említett Jewish Telegraphic Agency cikke is beszámolt. Radnóti Zoltán, a Mazsihisz rabbitestületének elnöke szerint 100-150 zsidó aktivista gyűjtötte a (feltehetően) gójok pénzét erre a célra. Heisler András, a Mazsihisz elnöke, a Zsidó Világkongresszus alelnöke, a Tett és Védelem Alapítvány társelnöke szintén úgy gondolja egy interjúban elmondottak szerint, hogy a betolakodóktól nem kell félni, jó lesz az, ha beözönlenek az életterünkbe. Közben az EMIH, Köves Slomóval az élen, egymillió forintnyi gyógyszerrel segíti az új megszállókat Európa elárasztásában. Frölich Róbert, Magyarország főrabbija szintén a betolakodókat sajnáltatja a The New York Times-ban. Ami a civileket illeti, egy Kaldori Júlia nevű zsidó elismerése szerint az önkéntesek akikhez csatlakozott Budapesten (értsd: Migration Aid) között "sokan zsidók" (ha bárki kételkedett volna). Amennyiben Feldmájer valóban aggódik, van sok magyarországi fajtársa akiknél bevetheti tekintélyét, hogy leállítsa a megszállásunk zsidó támogatását, mihelyst befejezte a zsidósajnáltatást a sajtóban.

Miközben a zsidó etnikai érdekérvényesítés és Izrael-párti aknamunka miatti közel-keleti káosz ürügyén Európa-idegen tömegek (az ENSZ szerint is még milliók) jönnek, és e folyamat vége még nem látható, addig az európai civilizáció iránt aggódó hazafiak dühe is egyre nő. A sok rossz hír között említést érdemelnek azon bátor emberek is akik kiállnak népük, fajuk, életterének védelmében. Nem kérdéses; a megszállásnak ellenállók az egyedüli méltó leszármazottai és örökösei az egykoron dicső Európának. A tömeges békés megmozdulások mellett vannak, akik máshogy is kifejezik, mennyire nem szívesen látottak azok a tömegek, akik arcátlanul átvágtatnak országokon, a bűnözésben sokszorosan felülreprezentáltak, és pár évtizeden belül végérvényesen demográfiailag lenyomják a fehér ember népességbeli arányét, ezzel pedig érdekérvényesítő képességét olyan szintre, hogy az már csak alávetett lehet saját földjén. A Szövetségi Bűnügyi Rendőrség szerint január elejétől augusztus végéig 335 támadás érte megszállók szálláshelyeit Németországban (ezeknek csak egy része gyújtogatás), ha az azóta eltelt időt is figyelembe vesszük, ez a szám idén már 500.

Csak az ellenállás különböző formáival lehet megfékezni agresszív megszállókat. Maguktól hazamenni nem fognak, az elzsidósodott politikai elit magától nemzetivé válni szintén nem fog. Ha az európai ember nem védi életterét aktívan, senki más nem teszi ezt meg helyette, helyettünk.

Csonthegyi Szilárd


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »