Bayer Zsolt: Jágóknak a tényekről

Bayer Zsolt: Jágóknak a tényekről

Frans Timmermans nyilatkozatot juttatott el a Népszavának. Hát lássuk… Timmermans nyilatkozata annyira felháborító, hogy muszáj rea­gálni rá. Timmermans ugyanis gátlástalanul hazudozik. Mint úgy általában az unió összes vezetője, potentátja, farizeusa és sírásója.

Akkor nézzük a tényeket!

Kik fogadták államfőnek kijáró tisztelettel (kétszer is!) Soros György amerikai pénzügyi spekulánst? (Tudjuk, amerikai pénzügyi speku­lánsnak hívni egy amerikai pénzügyi spekulánst maga az antiszemitizmus a maguk köreiben, és persze tulajdonképpen hívhatnánk Sorost trubadúrnak vagy minne­sängernek is, de akkor hazudnánk, ahogy maguk teszik, még álmukban is!) Szóval kik fogadták Sorost? Maguk fogadták. Mit fejtett ki Soros ezeken a találkozókon? Azt fejtette ki, hogy az Európai Uniónak évente legalább egymillió migránst be kell fogadnia, s ha nem bírja anyagilag, akkor csökkentsék a kohéziós alapokba jutó pénzt, ha az sem elég, az unió vegyen fel kölcsönt. Ezt mondta az amerikai pénzügyi spekuláns? Ezt mondta.

Maguk tiltakoztak? Egyáltalán: megfogalmaztak bármiféle ellenvéleményt? Kifejtették, hogy maguk szerint ez nem helyes, és az unió nem akar egymillió migránst befogadni? Nem. Maguk nem tiltakoztak, nem fogalmaztak meg semmilyen ellenvéleményt. Maguk ájult tisztelettel tapsikoltak, mint hülye gyerek a matinén. Pusztán ebből a tényből következik, hogy maga, Timmermans, egyszerűen hazudik. Hazudik, a bűntársaival együtt. És minden valóságos cselekedetük a migránsáradat korlátozás nélküli befogadását segíti elő, minden egyes nappal, amit még eltöltenek a hivatalukban, csak mélyebbre ássák Európa sírját.

A migránsok befogadásának nincs felső határa és nem is lesz, jelentette ki éppen a minap Angela Merkel, a másik sírásó, a maga bűntársa. S miközben nincs felső határ, maguk napról napra ostobább, hülyébb, és persze egymásnak ellentmondó ötletekkel állnak elő, teszik ezt pedig azért, mert némi önvédelmi reflex azért szorult magukba, és látják, érzik, olvassák, a képük elé rakják naponta a kutatásokat, amelyek mind azt bizonyítják, hogy az európai polgároknak mélységesen elegük van a migránsokból éppúgy, mint a maguk hülye, aljas, becstelen és önsors­rontó politikájából.

Éppen ezért maguk olyanok, mint a viccbéli rabbi, akit felkeres a Kohn, hogy döglenek a libái. – Itass velük ecetet, az jó lesz. Kohn visszamegy egy hét múlva: – Rabbi, a libák még mindig döglenek… – Etess velük kenyérhajat, az jó lesz. Kohn egy hét múlva ismét elmegy a rabbihoz. – Rabbi, megdöglött az összes libám. – A francba! Pedig még mennyi jó ötletem lett volna!

Na, ezek maguk! Tele vannak jó ötletekkel, a cselekvés, a válságmenedzselés és válságkezelés látszatát keltik, miközben valójában nem csinálnak semmit, csak hülyeségeket beszélnek és saját magukat köpik szembe nap mint nap. Most éppen azt tanácsolják az olaszoknak, zárják zárt táborokba a migránsokat, nehogy elszökjenek, mielőtt elbírálják a kérelmüket. Maguk egy évvel ezelőtt bennünket kötelezettségszegési eljárással fenyegettek, ha nem engedjük ki a migránsokat a zárt táborokból.

Maguk hülyék?

Igen, maguk hülyék.

Hírdetés

Maguk katatón elmebeteg módjára ismételgetik, hogy csak nagyon kis számú, alig több mint ezer migráns befogadását várják el tőlünk. Ez is hazugság. Hiszen egy jobb hétvégén érkezik közel tízezer migráns az olasz partokhoz, akkor mit várnak ezer áthelyezésétől? Semmit, hiszen hazudnak. Tudják, ha egyszer engedünk, akkor majd jön a második lépés, a rendszeres, állandó befogadás kötelezettsége. Ha pedig esetleg mégsem hazudnak, akkor szimplán hülyék. Esetleg a kettő együtt – és ez a legvalószínűbb

Amúgy mi van a kvóták szerinti szétosztással úgy általában? Az eredetileg meghatározott százhatvanezer migránsból mennyit osztottak szét kvóták szerint eddig? Vagy ötezret? Persze, hiszen mindenki ott bojkottálja ezt az egész marhaságot, ahol csak tudja. De maguk kizárólag azokat a közép-európai tagállamokat képesek cseszegetni, akik becsületesek, és egyenesen megmondták, hogy nem. Tisztességes eljárás ez? Nem. Ez becstelen eljárás. Éppen olyan, amilyet maguktól elvárhatunk.

Maguk most büszkén kijelentik, hogy a balkáni útvonalon napi 76 főre csökkent a migránsok száma.

És mitől is csökkent 76 főre? Hát a magyar határkerítéstől. Ami miatt maguk a lehető legaljasabb és legbecstelenebb módon őrjöngenek és náciznak le bennünket, fenyegetve a kohéziós alapok megvonásától kezdve mindennel. Undorító, aljas dolog ez. S legalább lenne benne valami következetesség. De hát maguk még az aljasságukban és a becstelenségükben is képtelenek következetesek lenni. Vagy megfenyegették már Ausztriát a Brenner-hágóhoz vezényelt páncélosok és katonák miatt? Nem? És vajon miért nem? Fenyegetés csak azoknak jár, akik amúgy egyedüliként hajtják végre a schengeni egyezmény előírásait, és de facto megvédik az unió külső határait, amiről maguk csak papolni tudnak?

Olasz ügyészek megállapították, hogy az embercsempészek az NGO-kal összejátszva hordják be Olaszországba a migránsokat, s hogy ez ellen fel kell lépni, továbbá hogy le kell zárni a dél-olaszországi kikötőket, és el kell számoltatni, át kell világítani az NGO-kat, többek között kötelezni őket arra, mondják meg, kitől kapják a támogatásukat. Mi volt a maguk első reakciója erre? Összevonták a szemöldöküket, és közölték az olaszokkal, hogy eszükbe ne jusson ilyesmi. Maguk bűnözők. Az embercsempészek és a többek között és leginkább Soros finanszírozta NGO-k bűn- és tettestársai. Maguk mindezekért felelni fognak, hamarabb, mint gondolnák.

Addig pedig nyugodtan írogassanak még idióta leveleket a Népszavának, a csak magukra jellemző cinikus és gőgös modorban. Fenyegetőzzenek, antiszemitázzanak, jó, ha tudják, ez már senkit sem érdekel. Leginkább azokat a közép-európai országokat nem érdekli mindez, akik nem hülyültek még el teljesen a jólétben, akikben megmaradt az önfenntartás ösztöne.

Európa ma mi vagyunk. Mi maradtunk.

Maguk meg a Jágók. De ha nagyon muszáj lesz, majd a maguk országainak – EURÓPAI –menekültjeit szívesen befogadjuk.

Bayer Zsolt – ]]>www.magyaridok.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »