Zsidó látványháború – és ezt megkajálják tízmilliók, és továbbra is ott lógnak at irányított „ fészbukon"

Izrael belbiztonsági minisztere – Gilad Erdan – azzal támadta a Facebookot és vezérigazgatóját. a zsidó Mark Zuckerberget, hogy a palesztin terrortámadás-hullám részben a közösségi oldalak felelőssége. Az izraeli Channel 2-televíziónak adott szombati interjújában Erdan közölte, hogy „a meggyilkoltak vére részben a Facebook kezein szárad”, és követelte, hogy a közösségi médiahálózat vegye fel a harcot a jelenséggel szemben.

Magyar Menedék - Badiny

„A Facebook egy szörnyeteggé vált” – fogalmazott az izraeli miniszter. „A fiatalabb [palesztin] generáció diskurzusa az interneten, uszítás és hazugság.” „Szerintem Zuckerberg végezzen önellenőrzést” – folytatta. Ha az izraeli televízió azt demonstrálná, hogy hogyan kell meggyilkolni valakit, akkor le lenne állítva. A Facebook bizonyította tehetetlenségét” – tette hozzá.

A miniszter arra is felszólította az izraelieket: árasszák el a Facebookot követelésekkel, hogy távolítsák el az uszító és Izrael ellenes üzeneteket.

Erdan továbbá azt a vádat fogalmazta meg, hogy a Facebook akadályozta az izraeli rendőrség erőfeszítéseit, nem hajlandó együttműködni vele, és hogy káros anyagok eltávolításával kapcsolatos eljárása nem elég hatékony.

Több szervezet nyilvánosságra hozta sikertelen kísérletét, hogy a Facebook távolítsa el a káros palesztin tartalmakat, számos vizsgálat pedig a Facebook Izrael-ellenes elfogultságát mutatta ki.

Erdan Ayelet Shaked igazságügyi miniszterrel együtt olyan jogszabályokat alkot, amelyekkel a Facebookot, a YouTube-ot, a Twitert és más közösségi média platformokat a terrorizmust ösztönöző online tartalmak eltávolítására kényszeríthet.

Mintegy 20 ezer izraeli csatlakozott ahhoz a csoportos Facebook elleni perhez, amelyben a vád szerint a közösségi média platform figyelmen kívül hagyja a palesztinok izgató és zsidók meggyilkolására felszólító bejegyzéseit.

unitedwithisrael.org


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »