Zenét szerettek volna hallgatni a fiatalkorú kis csínytevők a Margit hídon – irigy áldozatuk megkapta a magáét

A négyfős galeri kirabolta és életveszélyesen megsebesítette a sértettet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást, életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének gyanúja miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz 2016. április 9-én hajnali 2 óra 20 perc körül egy kerékpárostól érkezett bejelentés, hogy őt a Margit hídon egy több főből álló társaság inzultálta.

A bejelentő a rendőröket a helyszínen inkább nem várta meg, azonban a hídon egy, a lábán erősen vérző személyt találtak, aki elmondta, hogy egy több fős csoport megtámadta, a lábán megszúrták és zenelejátszóját elvették.

A sérült személyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol a sérülését az őt ellátó orvos életveszélyesnek minősítette.

A bevezetett nyomozati tevékenység eredményeként a nyomozók beazonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy fiatalkorú elkövetőt, akiket 2016. április 10-én csoportosan elkövetett rablás bűntett, valamint egy főt közülük életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A négy kis csínytevővel szemben a további eljárást – őrizetbe vételük mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya folytatja le.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »