Zavart elméjű nő késelt Brüsszelben – kicsit sok már a sok zavartból, nem? Ráadásul bevándorló…

Három embert megkéselt egy középkorú nő a belga fővárosban. A hatóságok szerint nem terrorcselekmény történt, a tettes vélhetően zavart elméjű – jelentette a helyi sajtó kedden. Az incidens hétfőn késő délután történt a brüsszeli Uccle negyedben, ahol az 52 éves Fülöp-szigeteki nő egy buszon szóváltásba keveredett utastársaival, majd előrántott egy kést, és hármójukat megszúrta – olvasható a Le Soir című napilap friss beszámolójában.

Magyar Menedék - Badiny

Az áldozatok könnyebb sérüléseket szenvedtek, sajtóhírek szerint az egyik sebesült egy bahreini diplomata. A kiérkező rendőrök megpróbálták lefegyverezni a támadót, aki azonban nem tett eleget a felszólításuknak, ezért kétszer rálőttek, majd őrizetbe vették. A nőt jelenleg kórházban ápolják, állapota stabil, de még mindig nem tudták kihallgatni a hatóságok.

A belga szövetségi ügyészség kizárta annak lehetőségét, hogy terrorcselekmény történt volna, a vádhatóság arról számolt be, hogy az elkövető nagy valószínűséggel mentális problémáktól szenved.

Mindjárt gondoltuk. Ha nem terrorista, illetve ezt nem egyértelműen látszik, akkor mentális problémában szenved. Minő véletlen, hogy a terroristák cselekedeteivel egyenes arányban nőnek a “zavartak” akciói.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »