Zala megyei IT-találkozó

Hír típusa: IT hírekBorítókép: 

December 17-én, Pacsán került megrendezésre a Jobbik Ifjúsági Tagozat Zala megyei szervezeteinek év végi találkozója. A rendezvény célja elsődlegesen az önképzés volt, valamint hogy a megyei tagság még jobban összerázódjon, illetve szorosabb barátságok alakuljanak ki.

A találkozó kezdetén levetítésre került a Hazajáró című sorozat egyik összeállítása magyarság- és küldetéstudatról, mely megadta az alaphangulatot. Az esemény két részből állt. Az első részben a szakmai, önképzés jellegű dolgok kaptak szerepet. Elsőként Benke Richárd megyei elnök tartott előadást a Jobbik és az Ifjúsági Tagozat kapcsolatáról, valamint az előttünk álló időszakról, külön kiemelve a 2018-as országgyűlési, valamint a 2019-es önkormányzati választásokat. Ezt követően a Jobbik ifjúságpolitikájáról hallhattunk előadást, melynek hangsúlyos része az oktatás témaköre volt. Ezután a megyében működő szervezetek elnökei, valamint a választókerületi szervezők mutatkoztak be, valamint beszámoltak az elmúlt esztendőben elvégzett munkáról.

Az est további része már inkább lazább, vidámabb hangvételű volt. Ennek adta meg alaphangját Varga Bence bűvész-előadó show-műsora, mely elkápráztatta a jelenlévőket. A showt követően csapatépítő feladatok következtek, mely által még jobban megismerhette egymást a megyei szervezetek tagsága.

Összességében egy nagyon jó hangvételű rendezvényen van túl a Zala megyei IT tagsága, a találkozónak köszönhetően még jobban összecsiszolódott a tagság, és a megélt közös élmények remélhetőleg sokáig összetartják a társaságot.

Benke Richárd

Bevezető: December 17-én, Pacsán került megrendezésre a Jobbik Ifjúsági Tagozat Zala


Forrás:jobbikit.hu
Tovább a cikkre »