Zagyvarékason, aki nem alvással tölti az éjszakáját az vagy retteg, vagy lop, vagy ő maga az Ördög

Zagyvarékas hazánk azon településeinek egyike, ahol a közbeszéddel ellentétben hatalmas lehetőségek vannak kiaknázva, és a „közbeszerzés” (mások tulajdonának beszerzése) már évek óta működik. Vannak egyes helyi lakosok, akik úgy tudják, hogy a lakatlan ingatlanokat bárki önkényesen a birtokába veheti és használhatja. Ha kicsinek bizonyul a későbbiek folyamán gond nélkül bővítheti, átalakíthatja.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A múlt heti felsőbb utasításra történt éjszakai bejárásunkat követően, március 11-én, szombaton egy nappali propaganda akciót hajtottunk végre újfent a valaha élettel teli és jobb sorsra érdemes Zagyvarékason. Az ottlétünk persze nem minden társadalmi réteg körében aratott osztatlan sikert, de a jóérzésű magyar lakosság (a település kb. fele), kifejezetten pozitívan értékelte a jelenlétünket.

Aktivistáinktól az alábbi kiadványt vehették át és találhatták meg postaládáinkban!

Folytatás következik!!!

A lehetőségek földje!
Zagyvarékas

Zagyvarékas hazánk azon településeinek egyike, ahol a közbeszéddel ellentétben hatalmas lehetőségek vannak kiaknázva, és a „közbeszerzés” (mások tulajdonának beszerzése) már évek óta működik. Vannak egyes helyi lakosok, akik úgy tudják, hogy a lakatlan ingatlanokat bárki önkényesen a birtokába veheti és használhatja. Ha kicsinek bizonyul a későbbiek folyamán gond nélkül bővítheti, átalakíthatja. Ez anyagilag sem megterhelő, hiszen az építő anyagot a többi, szintén lakatlan házból könnyen be lehet szerezni.
Tavasztól – őszig az egyik „jól jövedelmező” pénzkereseti lehetőség az idős emberek kifosztása (ismertebb nevén az “öregezés”). Ezen kívül a kábító szerek forgalmazása is nagy pénzeket hozhat egyeseknek a konyhájára.

Nyárelőn kezdetét veszi a termény ”beszerzés” időszaka. Ez némi “rábeszéléssel” különösen az idős embereknek könnyedén eladható. Ez hosszú távon is jövedelmező üzlet, mivel a terményen felnevelt házi állatok a vágó súlyuk elérésekor az éjszaka leple alatt bármikor térítés nélkül beszerezhetőek. Augusztussal megkezdődik a helyi fakitermelés időszaka. A folyamat nem túl bonyolult. Kisebb csoportokban kerékpárral kell hordani 3-4 mázsa fát naponta. A hangtompítós benzinmotoros fűrészekkel (ez is megérne egy misét…) előre ki kell vágni a környékbeli fákat. Ez majd később olcsón felvásárolt, rendszám nélküli ismeretlen eredetű személygépkocsikkal szállítható el. Esős, saras időszakban hólánc is ajánlott, mivel a faanyag beszerzési helye legtöbbször egybeesik a Zagyva árterületével.

A háztartások éves energiafelhasználását pedig az áramszolgáltató utcai vezetékeire akasztott dróttal lehet gazdaságosan fedezni.

Zagyvarékason, aki nem alvással tölti az éjszakáját az vagy retteg, vagy lop, vagy ő maga az Ördög. Mivel az áramszolgáltatóra egyik sem igaz, ezért mi sem egyszerűbb, mint este felhelyezni és reggel levenni a drótokat?!
Vagyis a leírtak alapján Zagyvarékast nyugodtan nevezhetjük a lehetőségek településének.
Amennyiben ön nem aknázta még ki, egyik fentebb említett lehetőséget sem, abban az esetben keresse a Magyar Önvédelmi Mozgalommal a kapcsolatot!
Van lehetősége ezen változtatni!
Telefon: 06 70 425 3497 email:szuroczkijozsef@gmail.com

MÖM hírszolgálat


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »