Z. Kárpát is talált kompromisszumos jelöltet Dúró mandátumára: a Jobbik-elnökséghez hű pártlap főszerkesztője jutott az eszébe

Z. Kárpát Dániel Kálmán Olgánál járt, a fő téma a Jobbik szakadása volt. A balliberálisok és jobbikosok kedvenc televíziós újságírónője a beszélgetés végén rákérdezett arra is: van-e esély rá, hogy Toroczkai László kapja Dúró Dóra mandátumát.

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint Sneider Tamás leül tárgyalni Dúróval, de Toroczkai képviselőségét kizárta. Helyette kompromisszumos javaslatként Magvasi Adrián jutott eszébe, mert a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom berkein belül szocializálódott. Aki most történetesen az Alfahírnek, az elnökséghez hű pártlapnak a főszerkesztője, továbbá Vona legbizalmasabb, 5-6 fős tanácsadói körének, a Trösztnek volt tagja, ahol az elmúlt két évben kitalálták az újabb és újabb néppártosodási fordulatokat. E logika alapján bármely valaha Jobbikon belül "szocializálódott" "vadhajtás" is jó javaslat lehetne Sneideréknek.

A legendás Kálmán Olgának sajnos minden szakmai nagysága és demokráciaféltése ellenére sem jutott eszébe megkérdeznie a pártelnökség igaza mellett teljes mellszélességgel kiálló Z. Kárpáttól, hogy ha a sportszerű és XX. századi küzdelem utáni vereség utáni "lázadozás" vezetett a mostani helyzethez, akkor Gyöngyösi Márton miért azzal kezdte az elnökhelyettesi munkáját, hogy megtorlást helyezett kilátásba az ellenjelöltjének.

Hírdetés

(Kuruc.info)

Korábban írtuk: Dúró Dóra lemond a mandátumáról, ha egy "kompromisszumos váltóembernek" adják – a Jobbik "nem alkudozik"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »