Z. Kárpát: 10 ezer külföldit telepített le a kormány

Z. Kárpát: 10 ezer külföldit telepített le a kormány

Családegyesítéssel együtt csaknem 10 ezer külföldit telepített le a kormány az eddigi adatok szerint a letelepedési kötvényeknek köszönhetően, miközben az Európai Bizottság javaslata szerint 1300 menekült betelepítése ellen folytatott milliárdokba kerülő kampányt – mondta Z. Kárpát Dániel jobbikos országgyűlési képviselő Magyarország élőben című műsorunkban arra reagálva, hogy az Államadósság Kezelő Központ bejelentette: március végéig kivezetik a letelepedési kötvényeket.

A politikus szerint bár nincs rá garancia, hogy a kormány ne vezesse vissza ezt a konstrukciót, a megszüntetéséért folytatott csatát a Jobbik megnyerte.

Hírdetés

„Ez a kormány tudatosan, idegenek ezreit, migránsok, gazdag migránsok ezreit telepíti be Magyarországra. Szerencsére azáltal, hogy itt az ősz-tél folyamán a Jobbik férfi módjára beleállt abba a csatába, hogy igenis ez a kormány nem tehet meg feltétel nélkül bármit Magyarországon. Úgy látszik, hogy a jelek szerint, ha nem is megszüntetni – mert az fontos különbség – de felfüggesztetni sikerült a kormánnyal ezt a piszkos pénz megszerzésére irányuló konstrukciót” – jelentette ki a Hír TV-ben az országgyűlési képviselő.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »