Webshopot indított a dm Szlovákiában

Webshopot indított a dm Szlovákiában

A dm drogéria üzletlánc útjára indította internetes boltját (webshop) a szlovákiai piacon, így Szlovákia lett az ötödik ország, ahol a drogériának webshopja működik. A termékek árai a dm boltjaiban és a webshopon is egyformák lesznek.

A webshopra úgy tekintünk, mint egy stacionárius (állandó) boltra. A vásárlóinknak az volt az óhaja, hogy állandó információval szolgáljunk nekik a dm kínálatáról. Annak ellenére, hogy a vásárlások nagy része továbbra is a boltjainkban fog végbemenni, szerettük volna ezt a lehetőséget is felkínálni nekik ” – mondta a vállalat ügyvivője, Martin Podhradský.

A www.mojadam.sk az online magazin és a webshop kombinációjaként működik majd. A webshop fokozatosan bővíti kínálatát, ahol mintegy tízezer, a boltokban is elérhető árucikk lesz jelen. A webshopon a későbbiekben azonban olyan exkluzív termékek is megtalálhatóak lesznek, melyek a dm boltjaiban nem.

A drogérialánc a megrendeléstől számítva két napon belül szállítja a rendelést Szlovákia bármelyik városába, illetve falujába. A kiszállításért 3,99 eurós összeget számláznak fel.

DenníkN

Nyitókép: OC Glavica


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »