WALL-E 2.0, modern Hamupipőke és a Virslipart – Íme 2017 legjobb karácsonyi reklámjai

WALL-E 2.0, modern Hamupipőke és a Virslipart – Íme 2017 legjobb karácsonyi reklámjai

A reklámokat általában minden ember utálja, folyton megszakítják a kedvenc műsorunkat, tolakodóak és harsányak. Az ünnepek közeledtével azonban meglágyul a szívünk, és a reklámszakemberek is kedvesebb, meghittebb reklámokat készítenek. Ahogy tavaly, idén is összeszedtük a legkedvesebb, legjobb karácsonyi reklámokat.

A John Lewis áruházlánc rendre kiváló reklámokkal lep meg minket. Most sincs ez máskép. Egy cuki kisfiú és egy cuki szörny karácsonyi egymásra találását mutatja be.
 

A Marks & Spencer az angolok leghíresebb macijával, Paddingtonnal készített egy igazán remek és vicces reklámot.
 

A klasszikus Hamupipőke-sztori modern köntösben, ráadásul Ewan McGregor narrációjával. Idén a Debenhams gurította a legnagyobbat.
 

Hírdetés

A londoni reptér rendre megható karácsonyi reklámokkal rukkol elő. Ebben az évben sincs ez másképpen. Vigyázat, jó, ha van a közelben papírzsepi!
 

Mi történik a Mikulással, ha Rudolf és a többi rénszarvas elkanászkodik? Erre a kínzó kérdésre ad választ Toys “R” Us kisfilmje.
 

A Lidl reklámja fiatalos, pörgős, vicces. De hogy a póninak és a jegesmedvének mi köze a karácsonyhoz, az rejtély.

Egy hóember répaorra elindul élete nagy kalandjára, és rálel a szerelemre. Nekünk először a Virsliparti című agymenés jutott róla eszünkbe, de szerencsére a kisfilm egyáltalán nem trágár és szexista. 
 

Az Edeka reklámja lényegében egy WALL-E 2.0. A jövőben járunk, ahol a nagyvárosokban már robotok élnek, nem pedig emberek. Az egyik robot azonban rátalál a karácsony varázsára, és elindul felkutatni az embereket. 
 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »