Vonattal utazik a mindenszenteki időszakban? Nézze meg, melyik járaton talál még üres helyet

Vonattal utazik a mindenszenteki időszakban? Nézze meg, melyik járaton talál még üres helyet

A Szlovák Vasúttársaság (ZSSK) mindenszentek és halottak napja időszakában megerősíti járatait. Mivel az ünnepekre való tekintettel megnőtt az érdeklődés a vonattal történő közlekedés iránt, ezért holnap, azaz november 1-jén a Kassa–Pozsony útvonalon rendkívüli gyorsvonatot indítanak. Az R 11610-os vonat jelenleg még elegendő mennyiségű üres helyet kínálnak.

 

Azonkívül, hogy a Szlovák Vasúttársaság 30 erősítő vonatot iktatott be a járatai közé, az IC vonatokat 19 vagonnal, a gyorsvonatokat pedig 98 vagonnal bővítette. A Szlovák Vasúttársaság azt tanácsolja az utasoknak, hogy az erősítő vonatokat vagy a rendkívüli járatokat vegyék igénybe. A személyes kényelem tekintetében a vasúttársaság a menetjegyek korai megvásárlását, illetve a helyjegyet lefoglalását ajánlja.

 

 

További információkat a http://www.slovakrail.sk/sk/aktuality/zssk-posilni-vlaky-pocas-sviatk ov-kedy-si-uctievame-zosnulych.html. oldalon találnak.

 

Az egyes vonatok telítettsége a mindenszenteki időszakban (aktuális, október 31-ei adatok):

 

 

 

Forrás: teraz.sk

Nyitókép: Nový Čas/anc

The post Vonattal utazik a mindenszenteki időszakban? Nézze meg, melyik járaton talál még üres helyet appeared first on Körkép.sk.


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »