Vonaton raboltak a „c-típusúak”, a vasútállomáson elfogták őket

Vonaton raboltak a „c-típusúak”, a vasútállomáson elfogták őket

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

Hírdetés

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három férfivel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. január 20-án, 11 óra körül, egy Kaba felől Hajdúszoboszló irányába tartó vonaton megfenyegettek és pénz átadására szólítottak fel egy barátjával utazó férfit.

Az egyik gyanúsított egy tapétavágó kést is elővett a bűncselekmény elkövetése során. A 23 éves sértett a fenyegetés hatására néhány ezer forintot adott át, személyi sérülés nem történt. A két férfi, miután Hajdúszoboszlón leszálltak a vonatról, azonnal értesítették a rendőrséget. 

A bejelentést követően az egyenruhások a kapott személyleírás alapján, a debreceni vasútállomáson elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra.

A három férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »