Vonat gázolt el egy nőt Bátyúban és munkácsi katona esett el Kelet-Ukrajnában: június 12-13-i hírösszefoglaló

Vonat gázolt el egy nőt Bátyúban és munkácsi katona esett el Kelet-Ukrajnában: június 12-13-i hírösszefoglaló

Vonat gázolt el egy nőt Bátyúban; Munkácsi katona esett el Kelet-Ukrajnában; Gyalogost gázoltak halálra Kárpátalján (Fotók); Külföldi férfi holttestére bukkantak a határ mellett Kárpátalján; Meghalt egy utas a Rahó–Kijev vonaton. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. június 12-13-án.

Sínek között gyalogló nőt ütött el a vonat Bátyúban. Tragikus baleset történt június 11-én éjszaka a beregszászi járási Bátyúban. Sajnos a mozdonyvezető nem tudott időben megállni.

Kelet-Ukrajnában folyó harcokban 128. kárpátaljai dandár munkácsi katonája vesztette életét. Az áldozat Volodimir Belov, munkácsi lakos, aki mindössze 37 éves volt. Egy héten belül ez a 128. kárpátaljai dandár második vesztesége. Június 9-én Semcsuk Karina, az egység 22 éves hadnagya vesztette életét.

Hírdetés

Kárpátalján egy 22 éves sofőr elgázolt egy úton átkelő férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A rendőrséghez június 12-én éjfél körül érkezett bejelentés arról, hogy a rahói járási Barnabás (Костилівка) faluban halálos közlekedési baleset történt. A helyszínre kiérkezett nyomozók megállapították, hogy egy Volkswagen Passat típusú gépkocsi 22 éves sofőrje elütött egy úton átkelő férfit. A 30 éves helyi lakos belehalt a sérüléseibe.

Az ukrán határőrök egy külföldi férfi holtestére bukkantak az ukrán-lengyel határ közelében. A hátborzongató leletre a határőrök bukkantak, akik az ukrán-lengyel határ mentén járőröztek. A Csapi Határőrség információi szerint az ukrán és lengyel határőrök közös műveletei során egy ázsiai külsejű holttestét fedezték fel.

Életét vesztette egy 28 éves férfi a Rahó–Kijev vonatjáraton, miután véletlenül leesett a vonat egyik felső ágyáról. Az esés után a férfi közölte a feleségével, hogy jól érzi magát. Reggelre az egészségi állapota azonban hirtelen megromlott. A vonatkísérők mentőt hívtak hozzá a legközelebbi vonatállomásra. A vonat megérkezésekor az orvosok már csak a halál beálltát tudták konstatálni.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »