Vona: Még nagyobb a felelősség a jobbikosokon

Vona: Még nagyobb a felelősség a jobbikosokon

Lezárult a néppártosodás folyamata, a Jobbik készen áll a 2018-as választási kampányra – jelentette ki a tavaszi parlamenti ülésszakot értékelő sajtótájékoztatóján a párt elnöke.

Vona Gábor közölte, hogy a következő időszakban a kormányzásra való felkészülésre és a párt nemzetközi kapcsolatainak erősítésére fog koncentrálni. Hozzátette, hogy szeptemberben minden háztartásba el kívánják juttatni a Jobbik nemzeti konzultációját. Az őszi kvótaügyi népszavazásról azt mondta: a Jobbik is az érvényes és eredményes referendumban érdekelt, ha azonban nem lesz érvényes és eredményes a népszavazás, annak a kormányfő kell hogy viselje a következményeit, és le kell mondania.

„Orbán Viktor nemcsak az elmúlt félévben, hanem az elmúlt hat évben fullasztó országot teremtett, ahol sem anyagi jólét, sem jogbiztonság nem létezik, és a polgári Magyarország mint idea, mint jövőkép, mint vízió pusztán egy kommunikációs panel, ahogy azt egyik politikai tanácsadójuk is nyilvánvalóvá tette. És ezért még nehezebb, és még nagyobb a felelősség rajtunk, jobbikosokon, hiszen nekünk kell ezeket a fullasztó országot átsegíteni a 21. századba” – fogalmazott a Jobbik elnöke.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »