Vona Gábor a férfiak problémáiról beszél, de a férfiszervezeteket látni sem akarja?

Vona Gábor a férfiak problémáiról beszél, de a férfiszervezeteket látni sem akarja?

Vona Gábor a fellángolt gendervitákhoz is kapcsolódva egy a férfiak társadalmi helyzetét érintő videóbejegyzést adott közre Facebook oldalán:

Az anyag több értékes gondolatot továbbít a férfiak társadalmi problémáival összefüggésben. Mégis Vona Gábor illetve adminisztrációja súlyos csalódást okozott nekünk. A Férfihang egyik aktivistája a poszt alá egy hozzászólásban a következő tájékoztatást írta:

Hírdetés

Ez a hozzászólás mindössze kétszer 50 másodpercig volt képes létezni az alatt a videoposzt alatt, amely állítólag a férfiak problémával kíván komolyan foglalkozni. Úgy, hogy mindeközben egy “Tűnj már el te retek!” kezdetű hozzászólás ugyanezen a helyen nem ért semmiféle moderációt. Valójában nem először tapasztaljuk, hogy véleményünket ignorálni, kirekeszteni törekszenek, de kifejezetten új és meglepő jelenség egy olyan esetben, amikor valaki – legalábbis névleg – a férfiak problémáiról szóló párbeszédet tűzi zászlajára. Köszönjük Vona Gábornak (és Facebook adminisztrációjának), hogy ennyire “felelős és felkészült módon” igyekeznek bekapcsolódni a férfimozgalomba!


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »