Vona Gábor a civilek átvilágítását Orbán kutyájával, a CÖF-fel kezdené

A Jobbik elnöke szuper ötletnek tartja a civilek átvilágítását, és – mint Facebook-oldalán írja – azt ő el is kezdené az arrogáns, döbrögis CÖF-fel – adta hírül a 24.hu.

Vona posztja a Facebookon:

“Átvilágítás a civilszervezeteknél? Szuper! Akkor kezdjük a CÖF-fel!

Az egykori Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor most elhatározta, hogy leszámol a baloldali civilszervezetekkel. A hentesmunkára pedig kijelölte a társadalmi szimpátia elérésére legkevésbé alkalmas Németh Szilárdot. Ez már önmagában garancia a balhéra. A baloldal és a civil szféra pedig döbbenten tátog.

Pedig a helyzet szerintem pofonegyszerű. A civilszervezetek azon részének a működését, amelyek politikai tevékenységet is folytatnak, valóban átláthatóvá kell tenni, nyilvános kell legyen, mi a céljuk, mik az eszközeik, kik a támogatóik. Ezért ezt a nagy nemzeti szintű átvilágítást annál a napi politikai tevékenységet folytató szervezetnél kell kezdeni, amely a kormánynak hol a nyali-fali kiskutyája, hol a rekedten ugató házőrzője, hol a tomboló harci ebe. Egy biztos: a kutyája. (Elnézést a kutyáktól a negatív összevetésért.)

Gondoljunk már bele abba, hogy hány betegeken, szegényeken és rászorulókon segíteni akaró civil szervezet izzad vért minden fillérért Magyarországon, miközben ez az arrogáns, döbrögis CÖF meg százmilliós kampányokat folytat folyamatosan! A kérdés: miből? Na, ezt kell kivizsgálni először, utána jöhetnek a többiek.”

Forrás: Polgárportál

The post Vona Gábor a civilek átvilágítását Orbán kutyájával, a CÖF-fel kezdené appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »