Vona: Az emberek összefogására van szükség

Vona: Az emberek összefogására van szükség

Nem érkezett még hivatalos megkeresés az LMP-től a Jobbikhoz – nyilatkozta Vona Gábor a Hír TV-nek. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje azt azonban leszögezte, hogy a hódmezővásárhelyi választás nem fog változást hozni a szövetségi politikájukban, és nem léptetnek vissza jelölteket.

„Akár Veszprémben, akár Tapolcán az időközi országgyűlési választásokon, akár most Hódmezővásárhelyen több ellenzéki jelölt volt és az emberek mindig bölcsen tudták, hogy ki a legerősebb, és én azt gondolom, hogy ezt most is meg fogják tenni az emberek. Nem a pártok megegyezése fogja elhozni a kormányváltást, a pártoktól ilyet, én azt gondolom, hogy nem érdemes várni. Az emberek összefogására van szükség és az embereknek a józan, bölcs döntésére” – 

A Magyar Nemzet írt arról, hogy az LMP tárgyalásokat kezdeményez a Jobbikkal és az MSZP-vel a választási együttműködésről, a lap szerint még azelőtt megszületett erről a döntés, hogy vasárnap a független polgármester-jelölt megnyerte a hódmezővásárhelyi időközi választást.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »