Vona 18: Se szegény migráns, se gazdag migráns…

November 18-án bejelentettem, hogy a választásokig hátralévő 18 hónap során minden egyes hónapban nyilvánosságra hozok egy-egy személyes vállalást, amely így 2018-ra egy 18 pontból álló vállaláscsomaggá fog összeállni. Az első ilyen pont: “Se szegény migráns, se gazdag migráns”. Egyúttal azt is elmondtam, hogy minden egyes vállalás kapcsán az álruhás országjárásom keretében egy napot “terepen” fogok tölteni. Így látogattam el Ásotthalomra, amely a migrációs krízis szimbolikus településévé vált.

Magyar Menedék - Magyar Jézus

A folyamatosan átvágott kerítés, a rendőrség elvezénylésének problémái, a sötét nemzetközi kilátások mind arról győztek meg, hogy a fizikai határzár jó, de önmagában kevés. Egyedül a határőrség adhat megnyugtató választ a problémára. Ezt a Jobbik kezdetektől fogva mondja, de a Fidesz felfoghatatlan módon hallani sem akar róla.

Hazánkat meg kell óvni a nyugaton már megbukott multikulturalizmustól, a no-go zónáktól és a vallási összeütközésektől. Magyarország sem helyszíne, sem célpontja nem lehet ilyen jellegű konfliktusoknak. A Jobbik valóban meg fogja védeni Magyarországot. A szegény migránstól, a gazdag migránstól. A szegény terroristától, a gazdag terroristától.

facebook


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »