Volt CIA-ügynök: Soros áll a chicagói Trump-ellenes erőszakos csürhe mögött

Az amerikai milliárdos, Soros György feltett szándéka, hogy megtorpedózza Donald Trump elnökké jelölését – mondta Steven D. Kelley volt NASA-alkalmazott, egykori CIA-ügynök, politikai elemző. A PressTv-nek adott interjújában az amerikai leszögezte, hogy Soros és köre azért akarja ellehetetleníteni Trumpot, mert az ingatlanmágnás nem része a cionista ellenőrzés alatt álló sátáni új világrend programnak.

Magyar Menedék - Sitchin

Mint ismeretes, péntek este nagy számú tüntető, sokan közülük négerek és latinok, megzavarta Trump kampányrendezvényét az amerikai elnökjelölt állítólagos rasszista, bevándorlóellenes megszólalása miatt. A feltüzelt négerek és latinok összecsaptak Trump támogatóival, az incidensben többen megsérültek, köztük rendőrök is. Trump nem vállalta a kockázatot az erőszakos légkörű kampányrendezvényért, s ezért meghiúsult a csúcsra törő elnökjelölt rendezvénye.

A chicagói Illinois egyetemen tartott meghiúsult rendezvény arra figyelmeztet, hogy Trump, aki vezeti a republikánus elnökjelöltek versenyét, és már 15 államban (Alabama, Arkansas, Georgia, Hawaii, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Nevada, New Hampshire, Dél-Karolina, Tennessee, Virginia, és Vermont) győzedelmeskedett, nagy kihívást jelent az új világrend szolgálatában álló erőknek, hogy megtörjék Trump lendületét.

Soros és társai felhasználják Trump bevándorlóellenes kijelentéseit, és lázítják az afroamerikai kisebbséget, mert az elnökjelölt minden korábbi USA-vezetőtől eltérően egyenlő távolságot kíván tartani a palesztinoktól és az izraeliektől és nem óhajt beleszólni a közel-keleti konfliktusba. Ráadásul még nem tartja ördögtől valónak az orosz elnök, Vlagyimir Putyin politizálását sem.

Steven D. Kelley összefoglalta, hogy Ukrajnában is ezt a forgatókönyvet játszották le a neokon erők, amikor Soros György finanszírozta ultrasovén, neonáci söpredék támadt a törvényesen megválasztott ukrán elnökre és elmozdította helyéről. Soros György a szólásszabadság és a demokratikus választások ellen intézett hatalmas támadást, és ezt a forgatókönyvet alkalmazzák most Amerikában is, amikor egy olyan jelöltet kell ellehetetleníteni, aki nem tartozik a cionista ellenőrzés alatt álló új világrend kiszolgálói közé.

Donald Trump nem karrierpolitikus, és nem esküdött hűséget a cionista irányítás alatt álló új világrendnek, ezért az összes Amerikában létező faji feszültséget is felhasználják annak érdekében, hogy ne lehessen elnökjelölt – fogalmazott Steven D. Kelley.

A neokon körökben már attól rettegnek, hogy Trump megválasztása esetén megváltozik Amerika viszonya Izraellel és ezért tesznek meg mindent, hogy a méltán népszerű elnökjelöltet megállásra kényszerítsék az elnökké válás útján. Ő ugyanis veszélyes ember, hiszen miután nem tartozik abba a bizonyos körbe, nem zsarolható, ezáltal nem irányítható, s talán még az egész rendszert is bedöntheti.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »