Volner János hazugságnak tartja a PestiSrácok sugalmazásait

A fideszes és FM-pénzekből gazdálkodó portál sugalmazásaival ellentétben sosem találkoztam a Buda-Cash vezetőjével. Nem ismerem az illetőt, még az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának egykori alelnökeként (ahogy az állítólagos kontaktlistán szerepel) sem kerültem kapcsolatba vele sem telefonon, sem személyesen. Az is hazugság, hogy az adóhatóság több mint 21 millió forintot követelne rajtam. Abban az ügyben az elkövető beismerő vallomást tett, velem szemben pedig nemhogy büntető-, de adóigazgatási eljárás sem folyt – írja Volner János, a Jobbik alelnöke hétfői sajtóközleményében.

A politikus szerint a brókerbotrányban továbbra is a Fidesznek van magyarázkodnivalója: miért nem fogadták el azt a 2010 végén benyújtott 24 módosító javaslatomat, amivel megelőzhető lett volna a csaknem 300 milliárd forintos károkozás?

A PestiSrácok nyomozati anyagokra hivatkozva azt állítja, hogy a Buda-Cash Brókerház milliárdos csalással és sikkasztással vádolt alapítója, Pintér Zoltán lefoglalt telefonjának híváslistáján szerepel többek között Volner János is, ezzel mint egy azt sugallva, hogy a Jobbik alelnökének köze lehet az ügyhöz. A lap által bemutatott dokumentum amúgy nem híváslista, hanem a lefoglalt készülékben szereplő telefonregiszter.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »