Volner János feljelentést tett a Városháza-ügyben

Volner János feljelentést tett a Városháza-ügyben

A főváros ingatlanvagyonát rohamosan élik fel Karácsony Gergelyék és a baloldali polgármesterek – mondta a politikus.

Hivatali vesztegetés miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Városháza-ügyben Volner János független országgyűlési képviselő, a nevét viselő párt elnöke.

A politikus a feljelentés benyújtása előtt tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: a napokban nyilvánosságra került felvételek felvetik annak gyanúját, hogy a fővárosi önkormányzat vezetői közül valaki vesztegetési pénzt fogadott el.

Hírdetés

A Volner Párt vezetője a baloldal által működtetett „maffiaszerű hálózatról” beszélt. A politikus szerint „a főpolgármester most már egy krónikus hazudozóvá vált”, Budapestre pedig visszatért a Demszky Gábor volt főpolgármester és helyettese, Hagyó Miklós nevével fémjelzett korszak, csak nagyobb összegek forognak kockán.

A főváros ingatlanvagyonát rohamosan élik fel Karácsony Gergelyék és a baloldali polgármesterek – tette hozzá Volner János, megjegyezve, hogy az előző vezetés által átadott 199 milliárdos tartalékból is alig maradt valami mára.

Kifogásolta azt is, hogy a főpolgármester nem a korrupció, hanem annak leleplezői ellen indított vizsgálatot, megjegyezve, „Karácsony Gergelyre mindig is ez az álságos magatartás volt jellemző”.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »