Voldemort és korrupciós szálak Borsodban?

Lehallgatási jegyzőkönyvekre hivatkozó sajtóhírek újabb, államtitkári, miniszteri szállal is rendelkező botrányra világítottak rá, melynek kulcsfigurájaként Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselő neve is elhangzik, mint aki 10 millió forintért cserébe költségvetési csalásban, uniós források megcsapolásában segédkezhetett volna – írja Hegedűs Edgár, a Jobbik választókerületi elnöke keddi sajtóközleményében.

A politikus szerint a korrupciós ügyben érintettek által csak Voldemortként nevezett „nagyúr” úgy tűnik nem más, mint a borsodi Fidesz erős embere, ami azt feltételezi, hogy a korrupció a megye legmagasabb szintjeire érhet el, Mengyi Roland választókerületének székhelyére tekintettel pedig nem kizárt, hogy behálózhatja Tiszaújvárost és környékét.

Hegedűs Edgár úgy véli, az adófizetők joggal várják el, hogy a kormánypárti politikusokkal szemben eddig feltűnően passzív ügyészség folytasson alapos vizsgálatot Mengyi Roland személyével kapcsolatban, utóbbitól pedig azt várják, tárja fel a hatóságoknak, milyen sötét varázslatokkal kísérelhetik meg eltüntetni Borsodban a közpénzt a XX. század korrupt politikusai.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »