Vladimír Weiss bocsánatot kért

Ifjabb Vladimír Weiss, szlovák labdarúgó twitteren tette közzé nyilatkozatát az ellene felhozott vádakkal kapcsolatban. Weiss-t a rendőrség pszichoaktív anyagok befolyásoltsága alatt elkövetett veszélyeztetéssel vádolja.

 

A 26 éves szélső középpályás labdarúgót vasárnap vette őrizetbe a rendőrség, miután a járőrök megállították azt az autót, amelyben tíz társával ült, majd elutasította az alkoholszondás és a vérvizsgálatot. Bár az első hírek arról szóltak, hogy ő vezette a túlzsúfolt autót, és hogy alkohol befolyásoltsága alatt vezetett, ügyvédje három tanú vallomására hivatkozva állítja, nem Weiss volt a sofőr. Weiss-t csak tegnap délután engedték ki a fogdából.

 

„Szeretnék bocsánatot kérni családomtól, az edzőtől és a válogatott tagjaitól a kialakult helyzet miatt, amit ebben a pillanatban nem fogok kommentálni. A helyzetet az ügyvédem kezeli. Csak szeretném egyértelművé tenni, hogy nem én vezettem az autót, és meggyőződésem, hogy az ügyről a törvény alapján az illetékes szervek döntenek és nem a média. Szurkolok a válogatottnak, Kozák döntését elfogadom és tiszteletben tartom”

 

 

Vyjadrenie. pic.twitter.com/8BRbY58HI8

— Vladimir Weiss (@VladiW7) 2016. október 5.

 

Körkép.sk

Nyitókép: telegraph.co.uk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »