Vladimír Weiss aláírt a DAC-hoz. Extre kérései is vannak

Vladimír Weiss aláírt a DAC-hoz. Extre kérései is vannak

Úgy látszik, az eddigi portugál vonal helyett most a szlovák érdekeltség kerül előtérbe a csallóközi gárdánál.

Három éves szerződést kötött Vladimír Wiess a DAC-cal, értesült a Körkép.sk. Az új vezetőedző személyét  várhatóan a héten jelenti be a klub.

Szlovákia egyik legsikereseb futballedzőjének extra kérései is vannak: például hozza a csapathoz 33 éves fiát, ifj. Vladimír Weisst is. A 33 éves, korábban a Manchester Cityben, a Rangersben, az Espanolban, a Pescarában, az Olimpiacos Piraeusban, majd 5 év araboknál töltött kitérő után legutóbb a Slovanban játszó középpályás mellett a szintén szlovák válogatott, éppen a Ferencvárostól távozó Róbert Makot is szeretné a csapatba.

Hírdetés

Weiss jövő héten már edzést tart a csapatnak, így a Konföderációs Kupának már az új vezetőedzővel vághatnak neki a sárga-kékek.

A klubbal kapcsolatos hír, hogy Világi Oszkár tulajdonos nagyon szerette volna, ha Dárdai Pál is elfogadja a sportigazgatói felkérést, erre azonban értesüléseink szerint végül nem kerül sor.

Úgy tudjuk, hogy Vladimír Wiess nem tart igényt Nikola Krstovičra, így a montenegrói csatár az elsők között távozhat, a három portugál azonban várhatóan marad a DAC-nál.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »