Visszhang: így látták a főszereplők

A kupadöntő után Roland Lamah, Radó András, Gyömbér Gábor, Vladan Csukics, Enis Bardhi, Balogh Balázs, Lencse László és Balajcza Szabolcs értékelt.

A fradisták megérdemelt győzelemről beszéltek, az újpestiek leginkább egygólos meccsnek látták a szombat esti Magyar Kupa-döntőt.

Radó András szerint a Ferencváros győzelmének jogosságához nem férhetett kétség, a Fradi irányított, dominált a mérkőzésen, sokkal több helyzetet dolgozott ki, mint az Újpest. Így a végeredmény jogos. a jobb csapat győzött – állítja a cserecsatár.

Gyömbér Gábor bevallotta, nem volt tudatos variáció a meccset eldöntő gól. „Egy szöglet után általában a másik oldalon szoktam helyezkedni, ezúttal másképp történt, és nem bántam. Még az a szerencse, hogy érkezett Gera Zoli a hosszú oldalon és belecsúsztatott a fejesembe” – mondta a Fradi korábbi csapatkapitánya, Gyömbér Gábor.

Vladan Csukics nyolcvan, Ronald Lamah ötven százalék eséllyel adta, hogy az Újpest elleni volt az utolsó mérkőzése a Fradiban.

Az újpesti oldal érthetően lehangoltan vette tudomásul a végeredményt. „Csalódottak vagyunk. Sokkal jobban is alakulhatott volna az idényünk. Elég ha csak a kiesett csapatok elleni pontvesztéseinket nézzük. A végén mindent egy lapra, a kupagyőzelemre tettünk fel, de ez sem sikerül. Csalódott vagyok – értékelt az újpesti csapatkapitány, Balajcza Szabolcs. A kapus hozzátette, a szurkolókat sajnálja a legjobban, akik ezúttal is kitettek magukért.

A lilák középpályása, a nemrég szerződést hosszabbító Balogh Balázs kifejtette, szerinte egygólos meccs volt, kár, hogy azt az egyet a Fradi szerezte. „A párharcokat jobb arányban nyerte a Fradi, és több helyzetük is volt, de ettől még nem érzem azt, hogy ne lett volna esélyünk” – mondta a lila középpályás.

A támadó Lencse László harmadik vesztes kupadöntőjén szerepelt, érthető módon nagyon maga alatt volt, bővebb elemzésre nem vállalkozott.

Enis Bardhi volt az Újpest egyik legaktívabb embere. Hihetetlenül magas hőfokú meccset említett a találkozó kapcsán, ugyanakkor nagyon sajnálta az elszalasztott esélyt. „A kupagyőzelemmel megmenthettük volna a szezonunkat. Kár, hogy nem sikerült” – mondta Bardhi.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »