Visszautasított „szerelem” miatt ölhette megy a sólyi cigány gyilkos 8 éves áldozatát

A Tények értesülései szerint fojtogatta, megszurkálta, kővel és üveggel ütötte, végül a patakba ölte a nyolcéves H. Adriennt az akkor 16 éves gyilkosa. A fiú többször tett vallomást, de a végzetes napon történtekkel kapcsolatban mindig más verzióval állt elő.

“A gyanúsított, később vádlott több vallomást tett, egymásnak ellentmondó vallomásokat. Mindenképpen össze kell vetni a szakértői véleményekkel, bizonyos vélemények alátámasztják a vallomásait, de a legtöbb vélemény cáfolja az állításait” – mondta a Tényeknek Fridman Róbert ügyvéd.

Hírdetés

A vádlott többször hangsúlyozta, hogy három nappal a gyilkosság előtt szerelmes lett a kislányba. Adriennt elcsalta otthonról a Séd-patakhoz, a kislány azonban egész végig azt hajtogatta neki, hogy egy Tomi nevű fiút szeret, akinek a felesége lesz. A gyilkost ez feldühítette, ezért azt mondta a gyereknek, mutat neki egy bűvésztrükköt, majd egy úton talált kötéllel hátrakötözte a kezeit. Ezután a patakban fojtogatta, az alélt kislányt pedig meg akarta erőszakolni. Ezt követően egy kővel félholtra verte, megszurkálta az arcát, végül a testét a patakba rakta úgy, hogy egy hínárral a parthoz kötötte.

A vádlott egyik vallomásában Adrienn testvérét is meggyanúsította, hogy részt vett a gyilkosságban, ezt azonban később visszavonta. Későbbi vallomásaiban a kislány megerőszakolásával kapcsolatban is másképp emlékezett: először azt mondta, a haldokló gyereket levetkőztette, de nem volt képes szexuálisan bántalmazni, majd később azt állította, megerőszakolta. Legutóbb már csak annyit ismert el, hogy levetkőztette Adriennt, mert kíváncsi volt a gyerek nemi szervére.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »