Visszakerült a kétnyelvû megyetábla Fehér megye bejáratához

Visszakerült a kétnyelvû megyetábla Fehér megye bejáratához

A Maros Megyei Tanács elnöke tegnap este Facebook bejegyzésében közölte, hogy a kétnyelvű megyetábla már a tegnapi nap folyamán újra felszerelésre került Fehér megye határába.

Mint arról már mi is korábban beszámoltunk Péter Ferenc, a Maros Megyei Tanács elnöke tegnap elmondta, hogy a Maros és Fehér megye határából eltávolított kétnyelvű megyetábla maximum szerdára vissza fog kerülni Fehér megye bejáratának Maros megyei oldalára.

Hírdetés

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, tegnapelőtt Florin Roman, PNL-s politikusnak nagyon szúrta a szemét ez a kétnyelvű megyetábla Maros és Fehér megye határában és ígéretet tett, hogy ha a Fehér Megyei Tanács nem szedeti le onnan a táblát, akkor ő majd saját kezűleg távolítja el.

A PNL-s politikusnak mégsem kellett csavarhúzót ragadnia, hiszen másnap már Marius Pașcan, a Népi Mozgalom Pártjának (PMP) képviselője jelezte Facebook-oldalán, hogy eltávolították ezt a kétnyelvű megyetáblát Fehér megye bejáratától.

Péter Ferenc akkor elmondta, hogy a problémát időben orvosolni fogják és legkésőbb szerdára felállítják az eltávolított megyetáblát, Fehér megye bejáratának Maros megyei részén. (hírszerk)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »