Visszahívja termékét az IKEA

Visszahívja termékét az IKEA

Az IKEA javítás céljából visszahívja az ELDSLÅGA gázfőzőlapokat, mert a készülékek szén-monoxid kibocsátása meghaladja az EU-s szabályozásban megállapított mértéket.

Megelőző intézkedésként az IKEA díjmentes, szakemberek által végzett helyszíni hibajavítást biztosít a január 1-je előtt vásárolt összes ELDSLÅGA gázfőzőlapra – írja közleményében az IKEA.

Hírdetés

A beszállítói oldalon, emberi mulasztás miatt nem a megfelelő gázbefecskendező került a készülék gyors és nagyteljesítményű gázégőjébe, melynek következtében a szén-monoxid kibocsátás meghaladja az EU-s szabályozásban megállapított mértéket.

A cég arra kéri vásárlóit, hogy akik január 1-je előtt vásárolták az ELDSLÅGA gázfőzőlapot, mostantól semmiképpen ne használják a jobb oldalon, felül elhelyezett gyors és nagyteljesítményű égőt mindaddig, amíg a szervizelést el nem végzik a készüléken.

A probléma megoldása érdekében a vállalat arra kéri az érintett vásárlóit, hogy lépjenek kapcsolatba az IKEA vevőszolgálati munkatársaival a (+36)-1-460-31-60-as telefonszámon, a szervizelés időpontjáról történő egyeztetés céljából. Ehhez a vásárlást igazoló nyugta bemutatása nem szükséges.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »