Visszaeső tolvajt fogtak a rendőrök

Visszaeső tolvajt fogtak a rendőrök

Rablásokból tartotta fenn magát az a légi férfi, akit a héten elfogott a rendőrség. Tavaly áprilisban Légen, novemberben pedig Somorján garázdálkodott, 2100 eurós kárt okozva.

Hírdetés

Martina Kredatusová, a Nagyszombati Kerületi Rendőr-kapitányság szóvivője közölte, hogy a 36 éves férfi Légen különböző szerszámokat, és egy több mint 700 euró értékű fürdőszoba-berendezést lopott egy épülő családi házból még tavaly áprilisban. Novemberben pedig egy somorjai vállalat telephelyére bejutva 380 liter gázolajat, használt autóakkumulátorokat, elektromos rollert, notebookot, navigációs rendszert és DVD-lejátszót vitt el, több mint 1400 euró értékben. „A bűnügyi technikus alapos munkájának és a helyszínen talál nyomoknak köszönhetően sikerült DNS-vizsgálatot végezni. A nemzeti adatbázisban szereplő profilok összehasonlítása alapján jelölték meg gyanúsítottként a férfit” – beszélt a folyamatról a szóvivő.
A rendőrség ezután további bizonyítékokat sorakoztatott fel ellene, az is kiderült, hogy a visszaeső tolvajnak nincs egyéb bevétele, csak lopásokból tartotta fenn magát. Lopás miatt 3 éves börtönbüntetést kaphat.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »