Visszaeső pedofil buzira bízott gyerekeket az MSZP – most újra bíróság elé került a csepeli rém

Visszaeső pedofil buzira bízott gyerekeket az MSZP – most újra bíróság elé került a csepeli rém

Szeméremsértés miatt első fokon egy év, négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott egy csepeli fodrász, aki szexuálisan zaklatta kiskorú vendégét. A 64 éves, pedofil fodrászt a sértett anyjának feljelentése alapján fogta el a rendőrség, a Fővárosi Főügyészség pedig gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

A vád szerint szeptember 26-án a délutáni órákban a 15 éves sértett hajvágás céljából tért be a fodrászüzletbe, ahol rajta és a fodrászon kívül más nem tartózkodott.

A férfi röviddel a hajvágás megkezdése után a 15 éves fiút simogatni, fogdosni kezdte, és közölte vele, hogy szívesen fizetne neki "szexuális cselekményért".

Közben leengedte a redőnyt, és a bejárati ajtót is kulcsra zárta. A fiú többször megkérte a vádlottat, hogy fejezze be, amit csinál, ő azonban továbbra is zaklatta.

A fiú végül kiszaladt a fodrászüzletből, és telefonon értesítette édesanyát a történtekről, akivel nyomban feljelentést tettek.

A Híradó.hu értesülései szerint a férfi korábban az MSZP csepeli szervezetének tagja volt, és a párt jelöltjeként indult az 1998-as helyhatósági választáson is. Egy kampánygűlésen azonban molesztálni kezdett egy kisfiút, amiért az MSZP visszaléptette a jelöltségtől. Szexuális visszaélés miatt büntetőeljárás indult ellene, börtönbe is került.

Más portálok még csak a letartóztatásáról írnak mai hírként: "Pedofília miatt letartóztattak egy csepeli volt MSZP-s képviselőt"

Az ügyről a Csepel.info számolt be először. Hogy mindez igaz, azt az Origó informátora is megerősítette. Úgy tudják, a rendőrség már fel is vette a kapcsolatot a helyi gyerekvédelmi hatósággal.

A most előzetesbe került S. Miklós korábban az MSZP önkormányzati politikusa volt. A Csepel.info úgy tudja, a férfit nem először éri ilyen vád, sőt, emiatt börtönben is volt már.

Ahogy írják: az első komoly pedofilbotránya 1998-ban történt, amikor egy önkormányzati rendezvényen megpróbált szexuális kapcsolatot létesíteni egy kisfiúval. Akkor a gyerek apja megverte, majd feljelentést tett ellene.  A csepeli MSZP vezetése ezután a botránytól tartva lemondatta a képviselő-jelöltségről. Helyette az a Takács József lett a párt jelöltje, akit később frakciótársa, Deme Gábor és társa gyilkoltak meg.

A politikus a pedofília vádja után iskolai oktatói állást kapott egy MSZP-közeli alapítványi iskolában, sőt, gyerektáborok állandó résztvevője is volt, illetve egy gyereksegítő alapítvány központi figurája lett.

Még a Csepel testvérvárosaiból érkező gyerekeket is sokszor rábízták. Egészen addig, amíg újabb pedofilbotrányba keveredett, és 2006 körül börtönbe került.

S. Miklós később – amikor a csepeli önkormányzat közösségi tulajdonba próbálta vonni az MSZP-hez kötődő Munkásotthont –, Kunhalmi Ágnessel és Szenteczky Jánossal együtt tiltakozott, és állt élőláncot az intézmény körül.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »