VIP parkolóhelyek Ferencvárosban: feljelentést tett az Együtt

VIP parkolóhelyek Ferencvárosban: feljelentést tett az Együtt

Hűtlen kezelés, csalás gyanújával, ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz Baranyi Krisztina, az Együtt ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje a kerületben tapasztalt fideszes parkolási káosz miatt – írja közleményében az Együtt.

A párt emlékeztet arra, hogy „Bácskai János hazudott Baranyi Krisztinának és a 444.hu-nak is, amikor azt állította, hogy Rudits Tibornak, ismertebb nevén a ferencvárosi kéményesnek nem adott az önkormányzat ingyenes parkolási engedélyt a kerület teljes területére”.

http://mno.hu/

Hírdetés

Azonban a 444.hu által nyilvánosságra hozott fotókból bebizonyosodott, hogy mégis van Rudits Tibornak ingyenes parkolási engedélye. Miután ez kiderült, Bácskai János azt nyilatkozta, hogy bár van ilyen engedélye a barátjának, de ő nem tudott róla, neki azt hazudta valaki, hogy nincs. Sőt, szerinte ezzel meg akarják őt puccsolni. 

A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy a polgármester nyilatkozatából az is kiderült, hogy nem csupán a barátjának, Rudits Tibornak van jogszabályellenesen ingyenes parkolási engedélye, de egy egész VIP lista van ilyenekkel tele.

A politikus hangsúlyozta: miközben a kormánypárti politikusok egymás támadásával vannak elfoglalva, a kerületi lakosok éppen parkolóhelyet keresnek. Amit többnyire csak a lakóhelyüktől távol találnak meg, mert a parkolóhelyeken a „kéményesnek” és társainak luxusautói állnak, ingyen – tette hozzá.

Baranyi Krisztina arra szólította fel a polgármestert, hogy haladéktalanul indítson vizsgálatot az ügyben, aminek lebonyolításával a kerülettől és annak cégeitől független szakértőket bízzon meg. Baranyi szerint a vizsgálatnak ki kell terjednie arra is, nincsenek-e más szabálytalanságok a parkolás működtetésében, például a pótdíjak behajtásával, követeléskezeléssel kapcsolatban. A politikus arra is felszólítja Bácskai Jánost, hogy hozza nyilvánosságra a titkos parkolási VIP-listát, az azon szereplő jogosulatlan előnyt szerzőket.

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »