Viking zsebtolvajok működnek a németországi bevásárlóközpontokban

Viking zsebtolvajok működnek a németországi bevásárlóközpontokban

Az Angela Merkel és bűntársai által Németországra zúdított afroázsiai sáskahad egyre több bűncselekményt követ el, ám eddig a német „hazug sajtó” (Die Lügenpresse) elhallgatási gyakorlata „jóvoltából” leginkább arról értesülhettünk, hogy fiatal migránsok erőszakoskodnak a nőkkel (de néha kisfiúkkal is). A fősodratú, a magyarországival sok tekintetben egy húron pendülő németországi sajtó mulasztásait helyretéve néhány hírportál viszont azt is megírja, hogy a sok helyen tapssal fogadott migránshölgyek és -gyermekek is derekasan kiveszik részüket a bűnözésből. Egy ilyen akciót tett közhírré a Die Wahrheit „24h News” hírportál.


A bátor hangú berlini portál

A Die Wahrheit (Az Igazság) „24h News” című berlini közösségi német hírportál kitette az esseni rendőrségtől származó videót, amelyet a hozzá fűzött hír szerint Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartomány egyik bevásárlóközpontjának élelmiszer-részlegében rögzített a biztonsági (magyarán: tolvajfigyelő) kamera. A migránsok által elkövetett bűncselekményekről rendszeresen beszámoló hírportál a „Vigyázat, szakmunkások tevékenykednek!” cím alatt kiegészítésként hozzáfűzi: „Egyre több a zsebtolvajlás, s főként az idős embereket károsítják meg.” Egy Michael Walter nevű német kommentelő pedig a hír után ezt írja: „Ja, igen, Merkel szakmunkásai végzik ezt az egész munkát… Sajnos az áldozatok mindig azok, akik anyagilag amúgy sem állnak valami jól… Mindkettőt elfogni és szépen hazaküldeni…”

A német hírportál a videón látható két zsebtolvajjal kapcsolatban természetesen ironikusan használja a „szakmunkások” kifejezést, miután az idióta, valakik által fogott, zsarolt legfelsőbb német politikai vezetés legfőbb érve az afroázsiai sáskahad befogadására még mindig úgy hangzik, hogy Németországnak égetően szüksége van a szakmunkásokra. Magyarországon viszont inkább az „agysebész” változat ismert. A videón egyébként jól látható, amint a két viking „hátterű” személy jobbról és balról a polcon árut kereső idős nő mellé simul, mozdulataival az egyik elvonja a figyelmét, míg a másik kiveszi az erszényét a bevásárlókocsin lógó kézitáskájából.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »