Vihar és találgatás a békéscsabai gyűjtőállomás körül

Van aki nem hiszi, van aki bizonygatja hogy nem, de bizony vannak olyanok, akik átélik és tudják, hogy a hír igaz! Nekik a nehezebb és a veszélyesebb. Nézzük csak! A békéscsabai gyűjtőállomás nem egyszerű migráns befogadó hely, ide azokat hozzák szerte az országból, akik ellen eljárás indult, vagy kezelhetetlenek, vagy drogosok,vagy mindhárom egyszerre.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Ők itt várják az eljárás lefolytatását vagy végét, majd ha a bűnösségét megállapítják, jöhet a „Kánaán”! Vagyis mehet!

Gondoljuk mi!

Az igazság, hogy drága pénzen repülőre ültetik őket és „Go”!

De van egy kis bökkenő, mivel távolról idemigráló „barátainkat” folyamatosan látogatják a jogaikról és a lehetőségeikről felvilágosító „szakemberek”. Így a reptéren a repüléstől való félelemre, rosszullétre hivatkozva hőbörögnek ,balhéznak. Vagyis nem utazik sehová, mivel a magyar légitársaság dühöngő, balhézó utasokat biztonsági szempontból nem szállít. Megtudom érteni!

Így jöhet vissza a táborba és van újabb három hónapja.

Majd buszra (a magyar állam pénzén fizetett buszra) ültetik és visszamegy Szerbiába. Ott viszont nem sokat vergődnek vele, kizsebelik, majd útjára engedik. Így újra nekiindul a zöldhatárnak, leginkább vissza Magyarországra. Majd az egész cirkusz kezdődik előröl, mindaddig, amíg egyszer oda nem jut ahová indult, valahová Európába.

De addig itt tartózkodnak egy intézetben, ahol mindennaposak a verbális és fizikai atrocitások, mind egymás között, mind a Magyar őrök irányába, de erről nem nyilatkozunk, így ezek nincsenek!
Igaz, néha repül a tányér az étellel együtt, mert nem megfelelő, sorozatosan megtagadják és megszegik a házirendet, ellenállnak.

A rendet ugyan fent kellene tartani, de hogyan?

Tudják, (mert ki vannak okosítva) mit kell tenniük és hogyan, hogy minden általuk gerjesztett provokációból győztesen kerüljenek ki. Az őröknek bár joguk van a veszélyes támadásokat elhárítani, de egyéb más lehetőségük nincs. „Tartsd fenn a rendet, de ha migráns ellenkezik, akkor engedd „!

Akkor most megkérdezem, minek a táborokba a fegyveres őr, ha a parancsot csak az illegális bevándorlókkal egyetértve teljesítheti?

Én az ilyen helyzetekre az szoktam mondani: Veszek egy kutyát, hogy őrizze a házam, de éjszakára bezárom a kamrába,majd azon az éjszakán kirabolnak és reggel megverem a kutyát, mert nem őrizte a házam a betörőktől.

Szóval igaz a hír, Békéscsabán nem 19-én volt a balhé, a hír így igaz: Békéscsabán szinte mindennap van balhé, de ezt nem a migránsok csinálják, hanem az őket őrizni hivatott őrök azzal, hogy ellenállnak és megvédik magukat a migránsok támadásaitól, és ha ezt sikeresen teszik, akkor kirúgják őket!

B G.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »