Videó kollekció a hétvégi események egy piciny-kis részéről

Amennyiben a videók megnézése után még maradt a nézőben egy kicsiny-kis biztonságérzet, annak abba kell hagynia a drogszedést. Józan fejjel ugyanis érthetetlen, hogy milyen állapotok uralkodnak Európában és mindezt napról napra súlyosabbá teszik a politikusaink!

A galéria videói elszörnyülködésre adnak okot: Mit műveltek újra felelőtlen európai politikusaink. Mit tegyünk, hogy megszabaduljunk tőlük?Az anyag megnézése után ajánlatos a hideg zuhany és egy plusz vérnyomás csökkentő tabletta bevétele! Aztán elő lehet venni a fegyverzsírt!
A videókat a Die Welt videotárából szedtük le! Es nem mindent! Es csak erről az egy helyről! Megnézésük után megbizonyosodtunk: Európa forrong! Minek is nevezik azt az alakot, aki még most is ül a TV előtt és malmozik?A spanyol enkláve nagyon magas kerítésén koordináltan egyszerre legalább 300 afrikai mászik keresztül. Akkor mit ér az Orbán-féle kerítés egy ilyen masszív támadás ellen? S főleg ha a kirendelt hadseregnek nincs lőparancsa! A Hegemonikus Hibrid Háború c. tanulmányban bemutattuk milyen is egy igazi kerítés: a szaudiak építették! Csak a dupla kerítés és közöttük aknamező, kombinálva lő paranccsal, tudna  ezt az Európa-ellenes rohamot megállítani !Szokás szerint a videókat az új-zélandi szerverünkre töltjük fel. Kattintással lehet letölteni, megnézni és utána megosztani.A videók angol nyelvűek, német felirattal. Legtöbbjükben azonban a szöveg lényegtelen a bemutatott eseményekhez képest.https://mega.nz/#F!8k90AaiS!gFlgLBcEX5PymIBeirnL8QNemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:Aktuális, cion-diktatúra, CIONIZMUS, EU, Európai Egyesült Államok, Videó Tagged: alakuló ellenállás, új Európa, Eurábia, rasszizmus


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »