VIDEÓ: David Coulthard Pozsonyban forgatott a Forma-1-es versenyautóval

VIDEÓ: David Coulthard Pozsonyban forgatott a Forma-1-es versenyautóval

Elkészült a Red Bull új videója, amelyben David Coulthard egy RB7-es versenyautóval járja be Csehországot és Szlovákiát.

A Red Bull pár napja egy parádés videót tett közzé Forma-1-es versenyautójának főszereplésével.

A felvételeken a 13-szoros F1-es futamgyőztes David Coulthard látható, aki egy RB7-es versenyautóval elindul a prágai vártól, bejárja Morvaország festői szőlőskertjeit, majd Szlovákiába érkezik, ahol a poprádi repülőtéren összeméri sebességét egy műrepülővel, végül pedig Pozsonyba érkezik.

A From Castle to Castle című kisfilmet már több mint 1 millióan látták. A pozsonyi jeleneteket még április végén forgatták a fővárosban. A forgatások alatt lezárták a frissen rekonstruált Malomliget (Mlynské Nivy) környékét, és az Öreg hidat is.

Akik szemtanúi voltak az áprilisi forgatásoknak elmondták, hogy a versenyautó többször is nagy sebességgel száguldott végig a felújított malomligeti körúton, miközben egy bizonyos szakaszon mindig megelőzött egy piros autót. Mint a videóból kiderült, a piros autót Rytmus, a népszerű szlovák rapper vezette, aki több drága és luxusautó tulajdonosa. Köztük van egy piros Ferrari is, ugyanakkor a forgatások miatt a Honda NSX modellt választotta.

Hírdetés

Mivel a Red Bull csapata Honda motorokat használ, ezért a videóban is Hondának kell lennie, nem egy másik autónak. Ez a kilencvenes évek szupersportja, amelyet még a legendás Ayrton Senna segített kifejleszteni

 – nyilatkozta Majo Bona autóipari szakértő.

Az egyébként vicces jelenetben Rytmus éppen azzal kérkedik, hogy ő Pozsonyban a „leggyorsabb csávó”, amikor hirtelen elsuhan mellette David Coulthard versenyautójával, így a rapper fanyarú vigyorral megállapítja, hogy ezek szerint csak a második leggyorsabb a fővárosban.

A pozsonyi vár körüli forgatásokról mellesleg nem sokan tudtak. Mivel nem járt semmilyen forgalomkorlátozással a belvárosban, így nem is nagyon beszéltek róla, és a média sem kapta fel a témát. Eközben éppen a pozsonyi vár környékén forgatták le a From Castle to Castle kisfilm utolsó jeleneteit.

A videóban Csehországot és Szlovákiát pozitívan tüntetik fel, mint olyan országokat, ahol számos csodás vár és kastély található. A kisfilmben különösen figyelemreméltóak a Magas-Tátra környékén forgatott kaszkadőrmutatványok, amikor is a poprádi repülőtéren az RB7-es versenyautó összeméri sebességét Martin Šonka cseh műrepülővel.

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »