VIDEÓ: A negyedik emeleti balkonon lógott egy gyerek, felmászott érte egy férfi

VIDEÓ: A negyedik emeleti balkonon lógott egy gyerek, felmászott érte egy férfi

Megmentett egy "pókember" egy negyedik emeleti balkonról kilógó gyereket Párizsban.

A férfi a ház külső falán, az erkélyekbe kapaszkodva mászott fel és kapta el a négyéves kisfiút, akinek az apját őrizetbe vették.

Az elképedt járókelők mobiltelefonjaikkal rögzítették az esetet Párizs egy északi kerületében. A közösségi oldalakra felkerült videót azóta több mint 3 millióan látták, a gyereket megmentő férfiról hősként beszélnek a francia televíziók. 
„Szerencsére épp volt a környéken egy jó kondícióban lévő ember, akinek volt bátorsága felmenni a gyerekért” – mondták a tűzoltók, akiket egy nő riasztott. Vele párhuzamosan egy férfi is hívta a rendőröket, hogy panaszt tegyen a gyerek apjára. 

Hírdetés

A gyerek szülei nem voltak otthon, őt és az érte felmászó férfit egy közeli kórházba szállították rutinvizsgálatokra. A férfi a térdét fájlalta, a gyerek sokkos állapotba került.

A hős megmentőt Mamoudou Gassamának hívják, barátaival egy étteremben nézte a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjét, amikor kiáltásokat hallott az utcáról. „Rengeteg embert láttam kiáltozni, az autók dudáltak. Kimentem és láttam a gyereket, aki majdnem leesett a balkonról” – mondta a férfi. „Odafutottam és felmértem, mi lehet a megoldás megmenteni Hála Istennek megmentettem” – tette hozzá a fiatalember.
 

A gyerek apját a rendőrség őrizetbe vette szülői kötelesség elmulasztásának gyanújával, a gyereket az ügyészség a gyerekvédelmi hatóság egyik befogadó intézményében helyezte el.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »