Videó a biztonságiak lökdösődéséről

Videó a biztonságiak lökdösődéséről

Elérhető az interneten egy videó, melyen az látható, hogy a múlt heti ELTE-s egyetemi buli egyik biztonsági őre földhöz vágja az egyik vendéget. A Lágymányosi Eötvös Napokon (LEN) állítólag három embert is megvertek az őrök, de a mostani videón nem ez, hanem egy másik incidens látható.

A felvételen az látszik, hogy sok fiatal – egyébként szabálytalanul – a nagysátor kijáratán próbál bejutni a koncerthelyszínre. Egy fiatal férfi viszont egy másik irányból, futva érkezett, az egyik biztonsági őr azonban odarohant és lendületből földre taszította.

A biztonságiak a hátsó kapun bejutott fiatalokat végül kitaszigálták a sátorból, ahova a beszámolók szerint azért nem mehettek be, mert a szervezők azt állították, hogy tele van. Ugyanakkor a videón jól látszik: a hátsó részen még volt hely, a fiatalok vélhetően ezért is próbáltak meg bejutni.

Korábban beszámoltunk róla: a múlt heti Lágymányosi Eötvös Napokon három fiatalt, köztük egy lányt is megverhettek a biztonsági őrök, legalábbis ez derül ki az esemény Facebook-oldalára kiírt egyik posztból.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »