Veszteséges lett Tiborcz István apjának cége

Veszteséges lett Tiborcz István apjának cége

Veszteséges lett Tiborcz István édesapjának cége, az első jó néhány évben még temetkezéssel foglalkozó ES Hungary Kft. – számolt be róla az mfor.hu.

Tiborcz István 2013. áprilisában szállt ki a cégből, majd idővel követték őt a testvérei is, mára pedig egyedül az édesapa, Tiborcz Sándor a cég tulajdonosa. A cég bejegyzése óta már számos területen kipróbálta magát, többször váltott profilt, azonban most már egy jó ideje máshova nem sorolható egyéb szakmai, tudományos tevékenységet folytat, ami mellé tavaly decemberben vette fel az egyéb szállítást kiegészítő tevékenységi kört.

Hírdetés

A cég költségeit vizsgálva a legnagyobb tételt a személyi jellegű ráfordítás jelenti, amire 17,3 milliót fordított, ez 11 százalékkal haladja meg az előző évit annak ellenére, hogy egy munkavállalót sem foglalkoztatnak. Kizárólag az ügyvezető, Tiborcz Sándor részesül jövedelemben, havi bruttó 1,44 millió forintott számol el saját maga bérköltségeként.

Összességében 2,9 millió forintos veszteséget könyvelt el az ES Hungary 2021-ben, ami így már sorban a második mínusz éve lett. Egy évvel korábban ennél is nagyobb, valamivel több mint 4 millió forintos lett a veszteség. A társaságnak 8 millió forintja van bankszámlán, emellett 1,2 millió forint a tartozása.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »