Vesd bele magad az egyetemi forgatagba már az idei Bálint-napon!

Vesd bele magad az egyetemi forgatagba már az idei Bálint-napon!

Ha február 14., akkor nyílt nap idén is. A pénteki napon 9 órától a Selye János Egyetem leendő hallgatói megszerezhetik első élményeiket és pár órára beolvadhatnak az egyetemi gépezetbe. Várunk mindenkit, aki akár diákként, tanárként, vagy szülőként érdeklődik. Készen állunk, hogy az egyes előadókkal és a standok képviselőivel megadjuk a választ minden feltett kérdésre!

Tanulj nappali tagozaton ingyenes képzéseink bármelyikén:

Mivel készülünk számotokra idén?

Hírdetés

Az egyes állomásoknál az információkon kívül különböző foglalkozásokkal, játékokkal is készülünk, melyek kapcsán érdekes ajándékok szerezhetőek. Lehetőség lesz kipróbálni néhány műszaki eszközt is. A merészebbek egy-egy kísérletben is részt vehetnek. A könyvtár, a kollégiumi szobák, a karok épületei, és a sportközpont egyaránt várják a kíváncsi látogatókat. Megmutatjuk, hol zajlanak majd a mindennapjai azoknak, akik a Selye János Egyetemet választják!

Mindenkit sok szeretettel várunk az első „selyés“ élményére 2020. február 14-én, Észak-Komáromban, a SJE Konferenciaközpont épületében, a Vár utca 2. szám alatt. Ez a nap a jövődről szól, válaszokat adunk te és szüleid kérdéseire, segítünk a döntéshozatalban és megmutatjuk, hogy miért érdemes a Selye János Egyetemet választani.

Jól jársz, ha ide jársz!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »