Verekedtek, majd leléptek – a zsaruk megtalálták őket

Verekedtek, majd leléptek – a zsaruk megtalálták őket

Verekedtek, majd leléptek – a zsaruk megtalálták őket

A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy kocsolai férfi és egy tamási nő ellen folytattak súlyos testi sértés kísérlet és más bűncselekmény elkövetése miatt.

Hírdetés

Egy gyönki vendéglátóhelyről érkezett bejelentés, hogy két ismeretlen személy még 2018. október 27-én, az esti órákban, az utcán – előzetes szóváltást követően – bántalmazott két gyönki lakost, akik könnyebben megsérültek. A verekedést követően az elkövetők elmentek a helyszínről. Az egyik bántalmazó a pulóverét elhagyta az utcán.

Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást. A nyomozás során az egyenruhások látókörébe került egy 25 éves Tamásiban élő nő és egy 26 éves kocsolai férfi, akiket a rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki. A nőnek súlyos testi sértés bűntett kísérlet és könnyű testi sértés vétség, míg a férfinak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie. A bántalmazók elismerték a bűncselekmények elkövetését.

A tamási rendőrök az ügyben a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.    


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »