Vérdíjat tűztek ki az ohiói gyilkos fejére

Huszonötezer dolláros jutalmat ajánlottak fel az amerikai hatóságok annak, aki használható információval szolgál az Ohióban elkövetett szörnyű mészárlás elkövetőjének vagy elkövetőinek kilétével és hollétével kapcsolatban.

Egy család nyolc tagját – hét felnőttet és egy 16 éves fiút – pénteken lőtték agyon az egyesült államokbeli Ohio államban. Az ámokfutást túlélte három gyerek, köztük egy négynapos csecsemő. „A tettes vagy tettesek szökésben vannak, és nagyon veszélyesek” – idézte az MTI Mike DeWine ohiói igazságügy-minisztert.

A gyilkosságokat négy lakóházban követték el Pike megyében. Több áldozatra az ágyában találtak rá holtan, valószínűleg álmukban ölték meg őket. Mindegyik áldozat ugyanahhoz a családhoz tartozott, és mindegyiküket fejbe lőtték. Egy agyonlőtt anya mellett ott volt a négynapos csecsemője, ő sértetlen maradt. Életben maradt két további gyerek is, egy hathónapos és egy hároméves.

A tettes vagy tettesekről és indítékukról egyelőre nem tud semmit a rendőrség. A megye lakóit, különösen a szóban forgó család további tagjait nagy óvatosságra intették.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »