Veled, de ellened – Egyenesen

Veled, de ellened – Egyenesen

Adás:
2017. december 21., csütörtök 19.05.
2017. december 22., péntek 00.30.
2017. december 22., péntek 13.05.

Veled, de ellened
Megállapodott az MSZP a DK-val. Nincs közös lista, csak egyéniben működnek együtt. Mire lesz ez elég, kinek jó ez? Megkérdezzük a DK elnökét, Gyurcsány Ferencet.

Politikai banditizmus

Hírdetés

Az ellenzéket sorra büntető ÁSZ több mint 10 milliót venne el a Liberálisoktól. A párt szerint ez a valódi törvénysértés, Orbán újabb putyini eszköze, a demokrácia megalázása. Itt lesz Fodor Gábor pártelnök.

Szeretnénk szántani
Az MSZP elfogadta közös miniszterelnök-jelöltnek, de hogy kinek a listáján és hányadik helyen szerepel, az még lóg a levegőben. Vendégünk a Párbeszéd társelnöke, Karácsony Gergely.

Az ÁSZ is kapott levelet
Az állam és a jegybank mellett az ÁSZ-t is beperelte a brókercégek károsultjait képviselő iroda. Azt szeretnék, ha bíróság mondaná ki, őket is terheli felelősség. A stúdióba várjuk Palotás János üzletembert.

Kilóg az egész ló?
Évtizedekig mehetett a mutyizás a pártoknál, következmények nélkül, most viszont, pár hónappal a választás előtt 10 és 100 milliós büntetéseket kap az ellenzék. Politikai alapon büntet a hatalom? Megkérdezzünk Majtényi László alkotmányjogászt.

Boldog karácsonyt!
Felszólalt a pécsi civilek melletti tüntetésen, másnap kirúgták az ötgyerekes tanárt az egyházi iskolából, ahol – jobb híján 0 a konyhán dolgozott. Kálmán Olga erről is beszélget Bogdán Lászlóval és Vágó Gáborral.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »