Végsőkig küzdött támadója ellen a megerőszakolt lány, eltörte a véglény karját

Több műtéten esett át és intenzív osztályon van az a 18 éves lány, akit Kelenföldön erőszakolt meg egy 19 éves fiú. A lány a végsőkig védekezett, eltörte 19 éves támadója kezét. Teljesen mindegy, hogy milyen származású az elkövető, a törvényi maximumot kell alkalmazni vele szemben.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Az erőszaktevő állítólag semmire sem emlékszik, az ő testén is akadnak olyan sérülések, amelyek azt jelzik, hogy áldozata minden erejével szabadulni akart tőle. A 19 éves fiúnak eltört a csontja a kézfejében és a mellkasán is láthatóak olyan sérülések, amit a lány okozhatott neki. A fiatalok egy nappal korábban ismerkedtek meg, a lány feltehetően nem akart szexuális kapcsolatot a fiúval, aki brutálisan letámadta őt. Úgy megerőszakolta, hogy a 18 éves fiatalon több műtétet kellett végrehajtani és még mindig az intenzív osztályon fekszik.

T. Patrik ügyvédje, Benő László elmondta, hogy a ­fiatal elismerte az erőszakot, részletes beismerő vallomást azonban nem tett. Felolvasták neki a gyanúsítást, amire úgy reagált, minden úgy történt, ahogy abban szerepel. A fiú annyit mondott még el, hogy sajnálja, ami történt, megbánta a tettét – írja a Blikk.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »