Véget kell vetni a magzatpusztításnak!

Véget kell vetni a magzatpusztításnak!

Azok az anyák, akik krízisként élik meg várandósságukat, meg kell hogy kapjanak minden segítséget ahhoz, hogy meg tudják tartani és fel tudják nevelni a méhükben megfogant életet – mondja Zaymus Eszter, a CitizenGo munkatársa. Ma Magyarországon minden 4. magzatot abortálnak, ami, amellett, hogy életre szóló trauma a családnak, lelkiismereti válságba taszítja az abortuszt elvégző orvosokat, és végső soron aláássa a magyar nemzet fennmaradását is.

Az életvédő felhívja a figyelmet a szervezetük által indított Összefogás egy abortuszmentes Magyarországért című petíciójukra, melyben arra kérik az ország vezetőit, hogy szabjanak gátat az abortuszok kultúrájának, a születendő életek kioltásának, az édesanyák megsebzésének, családjaink és nemzetünk önpusztításának. A petícióhoz bárki csatlakozhat, aki támogatni szeretné a krízisbe került édesanyákat és családokat, hogy azok a művi terhességmegszakítás helyett az életet válasszák.

Budaházy Edda (Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom) szerint a legtöbb terhességmegszakításra jelentkező nő nem is tudja, hogy egy emberi életről dönt, a tájékoztatás hiánya miatt legtöbbjük a beavatkozás következményeivel sincs tisztában. Véleménye szerint az abortusztörvény felülvizsgálata nélkül a magyarországi demográfiai krízis nem oldható meg.

A várandósság megszakítása a szülőket egy bizonytalan és kiszolgáltatott helyzetben éri, amikor nagyon nehéz jó és felelős döntést hozni – vallja dr. Koroknai András. A párok egyedül vannak hagyva, és ezen a gyakorlaton változtatni kell. Azok az orvosok, akik nem hajlandók abortuszt elvégezni, a munkahelyükön nehéz helyzetbe kerülnek.

Pajor András plébános szerint a katolikus egyház álláspontja egyértelmű: nincs jogunk egy másik ember életéről dönteni.

Hírdetés

A magzati élet védelméről szóló törvény végrehajtási rendelete 1992-ben elrendelte a Családvédelmi Szolgálat létrehozását egy két fázisos tanácsadásra, illetve megelőző felvilágosító programokra is az abortuszt kérelmezők részére.

Többek között valószínű, hogy az ebben dolgozó védőnők munkájának köszönhető az azóta bekövetkezett és folyamatosan tartó csökkenés, azonban a konkrét befolyásolás tilalma miatt az abortuszok számának jelentős csökkenése még várat magára.

(megegymagyart.com)

A Mágikus Szülőcsatorna – egy zseniális kisfilm a feminista gyermekgyilkosok nézeteiről

Nincs olyan, hogy terhességmegszakítás


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »