Vége a bulinak, bezár a Club202

Határozatlan időre, vagy akár örökre is bezárhat a főváros egyik közkedvelt zenei klubja, a fehérvári úti Club202 – értesült az Alfahír. A bezárás tényét megerősítették.

A volt Wigwamként is ismert szórakozóhely már hónapok óta nem tart rendezvényeket, programlistájuk üres, legutóbbi eseményük a Girugamesh japán zenekar koncertje volt még május 25-én.

Azóta semmilyen koncertet nem tartottak, a japán banda után még június 11-én lépett volna fel a brit Peter and the Test Tube Babies, az ETA, a walesi The Economic Decline és a Persecutor, de június 1-jén az egészet lemondták, a jegyárakat pedig visszatérítették. Bár érdekesség, hogy akkor még új időpont lehetőségéről is szó volt, tehát a bezárás úgy tűnik, ekkoriban még nem volt biztos.

Az Alfahír viszont úgy értesült, hogy a közkedvelt klubnak vége. Ezt követően megkerestük a hely üzletvezetőjét, Kreineker Katalint, aki lapunknak megerősítette a bezárás tényét, de arról nem nyilatkozott, hogy ez az állapot végleges, vagy időszakos lesz-e. Próbáltuk felvenni a kapcsolatot Udvarhelyi Ferenc ügyvezető igazgatóval is, de ő nem kívánt nyilatkozni.

Bár a Club202 Facebook-oldalán november 26-ra meg van hirdetve egy rendezvény, azt sikerült megtudnunk, hogy mindössze tévedésről van szó, ugyanis mint az üzletvezető mondta, “biztos, hogy nem lesz semmilyen rendezvény megtartva a klubban”.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »