Vascsővel verhetett agyon egy nőt egy migráns Bécsben

Vascsővel verhetett agyon egy nőt egy migráns Bécsben

Az eddigi információk és szemtanúk beszámolója alapján egy huszonéves kenyai férfi vascsővel támadt rá két nőre az Ottakring városrészben lévő piacnál. Egyikük el tudott szaladni, a másikat a férfi egy vascsővel agyonverte.

Az áldozat, Maria E. a Brunnenmarkton (egy piac) sétált munkába takarítani szerda hajnalban, amikor váratlanul egy vascsővel agyonütötték, a fején is több ütés is érte.

A gyanúsított egy 21 éves, kenyai férfi, aki hét éve élt engedély nélkül Bécsben. 2008-ban engedéllyel érkezett az országba, de nem túllépte az engedélyezett időkeretet, és nem hosszabbíttatta meg a tartózkodási engedélyét azóta sem. A hatóságok már évekkel ezelőtt elrendelték a gyanúsított kitoloncolását, de erre még azóta sem került sor.

A két nő átszaladt az út túlsó oldalára, de a gyilkos utánuk ment, és kegyetlenül agyonverte az egyik nőt.

A gyilkosság okát egyelőre nem ismerik, de azt nem zárták ki, hogy a gyanúsított pszichotikus állapotban volt a támadás alatt. A rendőrség szerint 2010 óta tizennyolc támadás fűződött már a nevéhez.  2013-ban rövidebb időt töltött börtönben kényszerítés és testi sértés miatt. 2015 májusában pedig feljelentették, mert valakire rátámadott egy vascsővel. Akkor nem ítélték el, az áldozat csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Forrás: M1 / hirado.hu / index.hu

The post Vascsővel verhetett agyon egy nőt egy migráns Bécsben appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »