Vasárnapi vitaműsorok és sportesemények egy helyen: Ki? Hol? Mikor?

Vasárnapi vitaműsorok és sportesemények egy helyen: Ki? Hol? Mikor?

Vasárnap ismét “ringbe szállnak” a szlovákiai politikusok, Lengyelországban helyhatósági választásokat tartanak, a Forma-1-es pilóták az amerikai nagydíjra készülnek, míg Budapesten Birkózó-vb-t tartanak. Mutatjuk a vasárnapi kínálatot!

Politikai vitaműsorok a televízióban:

Helyhatósági választások Lengyelországban

Lengyelországban megkezdődött a helyhatósági választások első fordulója vasárnap reggel, a szavazás fontos megmérettetésének számít  a jövő évi európai parlamenti és lengyel parlamenti szavazások előtt, a választási sorozatot Lengyelországban a 2020-as elnökválasztás zárja majd le.

A szavazásra jogosult több mint 30 millió lengyel vasárnap két és fél ezer polgármesterről, valamint a háromszintű – községi, járási és vajdasági – önkormányzati szervek mintegy 47 ezer képviselőjéről dönt.

Lengyelországban eddig négyévente rendeztek helyhatósági választásokat, új előírások nyomán viszont a ciklus ötéves lesz, és polgármesteri tisztségre egy személy legfeljebb egyszer választható újra.

November 4-én második fordulóra kerül sor azokban a körzetekben, amelyekben a polgármester-jelöltek egyike sem szerzi meg a szavazatok több mint 50 százalékát. (MTI)

Hírdetés

Vasárnapi sportműsorok


10.30: 
selejtezők a negyeddöntőig: szabadfogás 57 (Farkas Rajmund), 65 (Asarin Roman), 79 (Nagy Mihály), 92 kg (Hatos Gábor) (Tv: M4 Sport)
17.45: elődöntők (Tv: M4 Sport, Duna World)
10.30: szabadfogás 61, 74, 86, 125 kg vigaszág
19.00: döntők


20.10: 
futam (Tv: M4 Sport)

17.00: HC Košice (szlovák)–DVTK Jegesmedvék

CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ, C-CSOPORT
14.00: 
Thüringer HC (német)–Győri Audi ETO KC (Tv: Sport1)

Egyéb sportágakról bővebben itt. (nemzetisport.hu)

Körkép.sk

Nyitókép: babskeveci.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »