Várják a Szent György Napok vásárosait

Várják a Szent György Napok vásárosait

Több kategóriában jelentkezhetnek az árusok az április 16. és 24. között szervezendő Szent György Napok vásárába – tájékoztattak a háromszéki városnapok szervezői. 

Gyekenyfono_b

A felhozatalban szerepelnek hagyományos, közvetlenül a termelő által forgalmazott élelmiszerek, pattogatott kukorica, vattacukor és jégkrém, pék- és cukrásztermékek, gyorsétkezde típusú árusítóhelyek, könyvstandok, szórakoztató programok és interaktív játékok gyerekeknek. Külön licit témáját képezik a vidámpark típusú eszközök – tájékoztatott Erdély András, a Szent György Napok szóvivője.

Az érdekelt kereskedőknek legkésőbb április 11­-én délelőtt 11 óráig, míg a vidámpark jellegű eszközök működtetőinek ugyanezen a napon 13 óráig kell zárt borítékban benyújtaniuk ajánlataikat a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal iktató irodájába, vagy a TEGA köztisztasági vállalat Ág utca 1-es szám alatti székhelyén. Az esetlegesen megmaradt helyeket április 19-én 10 órától osztják ki alapáron, az igénylés sorrendjében. Bővebb felvilágosítást a 0267-401.911-es telefonszámon lehet kérni.

A Szent György Napok kulturális hetén fellépő kolozsvári társulatok előadására is lehet már jegyet váltani a Városi Kulturális Szervezőirodában. A Kolozsvári Nemzeti Színház Tadeusz Słobodzianek A mi osztályunk című előadását mutatja be Bocsárdi László rendezésében április 17-én 19 óra 30 perctől, a Tamási Áron színház nagytermében. Ezt követően a Kolozsvári Állami Magyar Színház Hattyúdal című produkcióját román felirattal mutatják be április 21-én 19 órától a Háromszék Táncstúdióban. 


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »